Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hóhér vigyázz! a Wittner-film vetítése Nagymaroson április 8-án 18 órakor

2009.03.26

A Wittner-film "Hóhér, vigyázz!" – a Wittner-film

A rendezvény helye:

Nagymaros

Művelődési Ház, Fő tér

A rendezvény ideje:

2009. április 8. szerda 18 óra

Belépődíj: 500.- Ft

A vetítés után kötetlen beszélgetés Wittner Máriával.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Jobbik Nagymarosi Alapszervezete

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Molnár Éva magánakciója

(Marosi, 2009.12.07 17:39)

Azért hihetetlen, hogy egy hívatlan "vendég" minden előzetes megbeszélés nélkül felugrik és elolvas egy verset ezzel megzavarva a kötetlen beszélgetést! Micsoda önbizalom! Egy "kicsit" exhibicionista s néni. De ha már szerepelni akar, akkor tanulja meg kívülről mondani a verset. Kész röhej.

Wittner Mária

(Szimon Attiláné, 2009.04.09 23:34)

Életem nagy vágya teljesült, hogy személyesen találkozhattam Wittner Máriával.Csodálom, felnézek rá, és állandóan azt kérdezem magamtól, hogy hogyan sikerült ennyi szenvedés után is így megőriznie a hitét. Nem adja fel ennyi bántás, kín után sem! Kiáll az igaz ügyért! Példát vehetnénk Róla! Lgalább annyiban, hogy ha már eljön hozzánk, egyetlen fillér fizetség nélkül, akkor egy 4700 fős településen ne 40-en legyünk az életéről szóló filmvetítésen!
Mária erre is azt mondta: nem baj! Hamarosan eljön az idő, amikor felemelkedik ez a nemzet! Pio atyát idézte, és ezzel reményt oltott a szívünkbe.
Jó lett volna látni 1-2 pedagógust, közhivatalnokot, vagy eü dolgozót, vagy éppen a másik jobboldali párt tagjai közül ( azon a kettőn kívül, aki ott volt...).

Talán még mindig fekete-listán van Wittner MÁria? Vagy csak Nagymaroson...?

Kötelezővé tenném az iskolákban!

(Szigeti-B.Hajnalka, 2009.04.09 22:21)

Ezt a filmet a tananyag részévé kéne tenni, hogy lássák a gyermekeink; mit tettek a kommunisták az hazájukat szerető, azért harcolni akaró ártatlanokkal, hogy hogyan akarták kiölni a hitet, a hazaszeretetet és a becsületet az emberekből. A film utáni beszélgetés alkalmával azt mondta Wittner Mária: "Amíg nem kapjuk vissza a hitünket, addig nem nem lesz felemelkedés..." Emberek! Vegyük vissza ami a miénk! Ne hagyjuk, hogy "erkölcsi hullákat" csináljanak gyenge honfitársainkból!
Köszönöm Wittner Máriának, hogy erején felül próbálja megmenteni Magyarországot, ahol elvették a fiatalságát és tönkre akarták tenni. Szerencsére nem tudták, mert ezt a rendkívüli intelligenciát, és hitet semmilyen eszközzel nem lehet letörni.

Ez a különbség

(Fehérhegyi II., 2009.02.27 22:26)

A Wittner film vetítésekor kért pénz NEM Wittner Máriáé,hanem kópiadíj,melyet a film készítői kapnak.Ugyanis a készítők semmilyen állami támogatást nem kaptak! Mária elhivatottságból járja az országot, és jön hozzánk is. Érdekelne, hogy Hegedűs Zsuzsa szociológus is szívjóságból jött Marosra? Ingyen osztotta nekünk az észt? Szerintem még a kutyájának is felszámolta a napidíjat!