Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megemlékezés a kommunizmus nagymarosi áldozatairól február 25-én 18 órakor

2009.02.15
      Kép                                                               
Kép  MEGEMLÉKEZÉS

2009. február 25-én

18 órakor

gyertyát gyújtunk a

Kommunizmus Áldozatainak Napján

a nagymarosi áldozatokra emlékezve.

Helyszín: Nagymaros, Fő tér, Szervátius szobor.

Jöjjünk minél többen!

JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM NAGYMAROSI ALAPSZERVEZETE

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Még mindig!

(Fehérhegyi II., 2009.02.27 13:34)

Még mindig mi vagyunk a " gyűlölködők, a kirekesztők, a rasszisták", meg ki tudja, még mik! A megemlékezésen egyetlen gyűlölködő szó nem hangzott el, csak megrendülten hallgattuk a töréneteket,amelyek itt, Nagymaroson, a mi apáinkkal történtek. Van, aki szerint nem kell már erre gondolni, " szép az élet"...stb.Ha az ő apját vitték volna el 3 napra, mint az enyémet ( 6 éves voltam, tehát emlékszem mindenre!) az Andrássy út 60-ba, és amiről soha egyetlen szót nem volt hajlandó elmondani, akkor nem hiszem, hogy akkor is álságos-jóságos hangon beszélne az elmúltakról. IGENIS EMLÉKEZN9 KELL! A GYERMEKEINKNEK IS TUDNIUK KELL, HOGY MI TÖRTÉNT A SZÜLEIKKEL! És ez nem gyűlölet, ez csak emlékezés, de ÖRÖKRE!

Még mindig itt élnek közöttünk

(Gigi, 2009.02.21 15:18)

Szörnyű, hogy még mindig itt élnek közöttünk akik a rémtetteket művelték, asszisztáltak, besúgtak stb. Remélem, hogy életük utolsó perceiben átélik majd azokat a testi és lelki kínokat amiket okoztak.
Az ítéletet pedig majd odafönn...

Megemlékezés

(Fehérhegyi II., 2009.02.14 21:28)

Legyünk ott sokan, vigyünk egy gyertyát, és gondoljunk a sok millió áldozatra, akiket a kommunizmus őrültjei gyilkoltak meg. Azok, akiknek az unokáik a most regnáló hatalom jeles képviselői...
Döbbenten láttam tegnap a Kossuth -téri tüntetés után, hogy a Szabadság téri szovjet emlékműnél éppen ünnep volt! Óriási vöröd zászló lengett, volt vagy 30 ember, és valaki még szónokolt is! Döbbenetes!