Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagybörzsöny - Králik Attilát búcsúztattuk

2009.06.21

2009. június 20-a esős délutánján több száz ember gyűlt össze Nagybörzsöny temetőjében. A június 8-án brutális kegyetlenséggel meggyilkolt Králik Attilától búcsúzott a tömeg. A Magyar Gárda nyolc megyéből több, mint kétszáz gárdistával alkotta a sorfalat a temetőben. A sorok köze pedig megtelt azokkal a jóérzésű magyar emberekkel, akik lehet, hogy Attilát személyesen nem ismerték, de jelenlétükkel együttérzésükről biztosították a családot, és nem utolsósorban, mert megelégelték azt a szabadon végezhető brutalitást, melyet felsőbb hatalmak biztatására művelnek nálunknál sötétebb (bőrű) állampolgár-társaink.

Sok százan gyűltünk össze annak ellenére, hogy a sajtó elfelejtette a lakosságot hitelesen tájékoztatni Attila meggyilkolásáról. Sőt, nemcsak a hiteles tájékoztatás, de maga a tájékoztatás is hiányzott. Legfeljebb rövid bulvárhírként jelent meg: "Holttestet találtak Nagybörzsönyben".

De nem kevésbé gyáva hírmorzsa volt a Hír TV tegnapi tudósítása sem: "A gyászszertartáson - rendőri felügyelet mellett - vonult fel és állt díszsorfalat a Magyar Gárda."

Most kell kiemelni a rendőri felügyeletet? Egyáltalán, mire, kire kellett a rendőrségnek felügyelni? A Gárdának, a Jobbiknak, a MÖM-nek mikor voltak olyan cselekedetei, amire erőteljes rendőri beavatkozás volt a válasz?

Egy olyan faluban, ahol köztudottan nagy a cigánybűnözés, ahol nem mernek sötétben egyedül közlekedni az utcán, ahol nem az arat, aki vet - ott a dolgos hétköznapokban nincs rendőri felügyelet. Se rendőrőrs, se állandó körzeti megbízott.

Az emlékezők pedig Králik Attila búcsúztatására jöttek. Nem cigányverésre, nem rendőrökkel való összecsapásra, hanem egy magyar embert kísértek utolsó útjára. De nem lehet a brutális gyilkosságot szó nélkül hagyni. Ifjabb Hegedűs Loránt, Kiss Róbert, Horka Sándor és Kakuk Attila beszédei mind arra buzdítottak: a hallgatással, az elhallgatással csak tovább gerjesztjük az elhatalmasodó nemzetellenességet, lovat adunk azok alá, akiknek legfőbb célja a magyarokat fizikai és lelki kisebbségbe szorítani saját hazájában.

Június 7-én már valami beindult. A magyarok azzal, hogy a Jobbikot bejuttatták az EP-be, már kimondta: elég volt a nemzetelnyomókból! S ne higgyünk azoknak, akik viccé degradálják törekvéseinket. Megdolgozunk azért, hogy elmondhassuk: igenis

LESZ MAGYAR FELTÁMADÁS!

A helyszínen készült felvétel: http://www.youtube.com/watch?v=NOOk82nFusU

Végezetül két ajánló:

Egy dal, mely elhangozhatott volna Nagybörzsönyben, 2009. június 20-a délutánján:

http://www.youtube.com/watch?v=zS2Xb-zdapg

S hogy lássuk, halljuk, az igazságot néha a televízióból is megtudhatjuk:

http://www.youtube.com/watch?v=tg7Gg8x9ZDY

Békefi Andrásné

 

A mappában található képek előnézete Búcsú Králik Attilától

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.