Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyurcsány Kismaroson 2010. november 11-én

2010.11.11

Gyurcsány Kismaroson

A helyszínen megjelent MTI tudósítóktól tudtuk meg - természetesen utólag - mi is folyt a kismarosi művelődési ház zártkörű rendezvényén:

Gyurcsány nem akar új pártot alakítani

A volt kormányfő a jelenleginél erősebb ellenzéket szeretne, amelyben a Magyar Szocialista Párt kulcsszerepet játszik. A volt kormányfő erről Kismaroson beszélt. A politikust az MSZP Pest megyei egyes számú választókörzetének tagsága látta vendégül.  Gyurcsány Ferenc nem kíván új pártot alapítani, de a jelenleginél erősebb és egységesebb és egységesebb ellenzéket szeretne.

A rendezvény idején egy mintegy huszonöt fős csoport - köztük jobbikosok - demonstráltak. A párt tagsága számára rendezett beszélgetést megelőző sajtótájékoztatón Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: "nem új pártot kell alapítani (...) hanem annyi változást kell előidézni, hogy az átalakulásokkal létrejövő párt egy megújult, újként ható pártként állhasson a választók elé." Saját szerepét illetően úgy fogalmazott: "ezért dolgozom."

 

Amit pedig mi odakint tapasztaltunk: rendőrségi igazoltatás, sötét drága autók gyorshajtásnak minősülő kihajtása a művelődési házból, és természetesen az "egyet nem értők" összetartása... Ja, nem utolsó sorban: miért pont a gyerekek számára szervezett Márton-napi lampionos felvonulás napjára kellett ezt szervezni... Meg egyáltalán: kinek? minek? Úgy látszik nem volt itt rendszerváltás!

 

A mappában található képek előnézete Gyurcsány Kismaroson

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

jóslat 90 %-ig bevált?

(Cséfai István, 2013.04.10 09:56)

Qrcsány beállt "libás" gordon mögé,elfogadja közös jelöltnek(?).
Szocikat szétszakította,hazudott: a DK párttá alakul. Belemenne a nagykoalicióba is csak a vadkenderes nem kívánja őt.
A nagykoalició kezd alakulni az lmp szakadár szárnya, az eggyütt 2014.
,a milla és -az igazán senkit sem képviselő fogyis schmuk vezette- szociál demokraták között. Meseházy még nem akarja beadni a derekát de befog hódolni minél közelebb kerülünk a választásokhoz.
Most úgy tünik ,hogy az mszp sorba állásával eggyütt sem képes ez a szedett - vedett horda győzni 2014.-ben. De ha a választások közeledtével ez a veszély látszana akkor a Fidesz-nek lenne egy lehetősége a JOBBIK felvállalásával ami per pillanat nem tűnik reális "veszélynek",ha ez nem történne meg akkor a liberálbolsi összezárás lehet,hogy az ő győzelmüket hozzná. Ez az állapot nem tartana három hónapnál hosszabb ideig mert a koncon való marakodás az előrehozott válaasztásokat kényszeritené ki.

szakadjanak meg vagy szét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Poirot, 2011.10.08 07:54)

Úgy tűnik libás gordonka lesz a titkos fegyver akinek háta mögé bújva ez a senkiházi szétszakítja végre a szocikat és egy új szerveződést létrehozva nagykoalícióról álmodik ez a nyomoronc elmebeteg.
Egyes elemzők szerint ez létre jöhet az mszp a gordonka vezette sült bolond gründolta új rakás és az lmp között.

még négy hónap

(Poirot, 2011.01.02 08:24)

Van ennek a kormányzatnak is még négy hónapja,hogy ne legyen OV ellenes tüntetés.
Szerintem két módja van ennek elkerülésére:az anyagi biztonság megteremtésére azok számára akik tesznek is érte.(A bevezetett intézkedések nem efelé mutatnak,megint a magas keresetűek jártak jól a többinek semmi.)
A másik a vörös patkányok felelősségre vonása,erre nem látom a hajlandóságot. Az elmebeteg tele kürtöli a világot,hogy őt itt üldözik,a főcenzor botox reklám sipánka a sajtó és szólásszabadságot félti-aczél elvtárs alatt nem féltette,az eu-ban semmire sem jó maszopos biztos demokrácia után kiállt,2006-ban kussolt. A főrendőr vak görényi ki sehol sem látta a viperát költi közel háromszázezres nyugdíját. Letojom a kommunisták által sugalt és megrendelt külföldi újságok mocskolódását,de tényleg kellene olyan intézkedést is tenni ami egyfajta megnyugvást adna az emberek többségének,mert egyszer csak fogyni kezd a kétharmad.

gyf

(Szemüveges, 2010.11.23 22:47)

Na, drága fideszes barátaim!Itt van a nemzeti együttműködés kormánya!!! Mivel az Orbán kormány idején gyurcsánnyerenc ellen tiltakoztunk, ezért ov rendőrei zaklatnak, sőt, sorra megkapjuk a rendőrségi idézéseket!!!!!!!!!!!!!! OV! Nem vetted észre, hogy már nem gyf van hatalmon, hanem te? Akkor mi a fenéért kell bemennünk a kapitányságra "gyülekezési törvény megszegése" miatt? Jópáran "nyilvántartott" alakok lettünk Kismarosn.Fénykép, video az arcunkról, jó közelről...A legalapvetőbb jogunkban sértenek meg a rendőrök, a gyülekezési, és a véleménnyilvánítási jogunkban.Mikor lesz ennek már vége????????????!!!!!!! Legyen már rend! Győzzön a Jobbik!!!!!!!!!!!

ez van!

(Szemüveges, 2010.11.12 10:23)

Ez van, drágáim! Szétlopták mindenünket,de jó ez így nekünk!Nekünk nincs semmink, a húsz éves télikabátunkon és a lepukkadt házunkon kívül, de ez így jó nekünk!Azok a nagy fekete autók, a testőrök, a kommandósok...mennyibe kerül ez nekünk? Egy elmeháborodott "hibbant Néró" ellenében minket zaklatnak a rendőrök? Orbán kormány!!!!!!!!!!! Pfuj!
Jó. hogy vízágyút nem hoztak ellenünk!
Egy élemedett elvtársnő befelé menet megkérdezte tőlünk, hogy mit keresünk itt. Elmondtuk, hogy gyf-nek akarunk üzenni. Ezzel a zászlóval? nézett megvető pillantásokkal az árpádházi zászlóra.Igen,ez egy gyönyörű, ősi történelmi magyar zászló...mondtuk.Az a lesújtó pillantás, amit a jó, évtizedekig párttitkárként üzemelő szobi elvtársnő vetett felénk, hát az megérte, hogy ott legyünk!Ma rekedtek vagyunk mindnyájan, de megérte!!!!!!!!

Rohadt disznót hallgatták tátott szájjal

(Marosi, 2010.11.12 08:37)

Igen, tele volt a kismarosi műv.ház. Busszal szállították oda a rajongókat. Meglepetés is volt számunkra, hogy Nagymarosról Bea Béla és felesége is részt vett e jeles rendezvényen. Hogy nem szégyellik magukat??? Ennyire sötétek lennének???