Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lakossági fórum március 27.

2010.03.27

Bedéné dr. Balogh Róza és Volner János lakossági fóruma Nagymaroson

A választások előtti utolsó lakossági fórumunkat tartottuk március 27-én a nagymarosi művelődési házban.

Teltház előtt számolt be Bedéné dr. Balogh Róza az 1. sz. választókerületben tartott lakossági fórumai tapasztalatairól. Sajnos nem mindenhol volt atrocitásoktól mentes a választókkal való találkozás, köszönhető a média Jobbikról alkotott képeinek. Ám akik végighallgatták az előadásokat, tapasztalhatták, hogy egyedül a Jobbik kínál a nemzet számára olyan programot, mely a mostani mélypontból -akár gazdasági, akár erkölcsi- kiutat mutat.

A mai lakossági fórum központi témája a rendvédelem volt.

Volner János tapasztalatait a rendvédelem, az ifjúságvédelem területén közvetlenül, rendőrként szerezte. A cigánybűnözés, a politikai-gazdasági bűnözés felszámolására kidolgozott programmal rendelkezik a Jobbik. Elmondta továbbá, hogy a Jobbik 22 szakmai kabinete olyan szakemberekkel dolgozik, akik a saját területükön hozzá hasonlóan az életből szerezték tapasztalataikat, az általuk kidolgozott programok valóban a magyar ember életének jobbításáról szólnak.

Bedéné dr. Balogh Róza arra buzdította a résztvevőket, hogy mindannyian menjünk el április 11-én szavazni, és véleményünket az elmúlt 8-20-60 évről a Jobbikra adott szavaztainkkal nyilvánítsuk ki törvényes keretek között.

 

A mappában található képek előnézete Volner János lakossági fóruma március 27.

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.