Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagymaros közbiztonsága-közbizonytalansága

2010.08.05

 

A JOBBIK Nagymarosi Szervezete Nagymaros közbiztonsága-közbizonytalansága címmel lakossági fórumot szervez az egyre romló közbiztonsági helyzet javítása céljából. Jöjjön el Ön is, mondja el javító szándékú ötletét, javaslatát. A Fórumra meghívjuk a város vezetőit, a Rendőrség vezetőit, az egyházak képviselőit, a pedagógusokat, és minden civilt, akit érdekel ez az igen fontos téma. Szóljon hozzá Ön is, tegyen javaslatot , hogy miképpen váljon Nagymaros ismét egy szerethető, békés kisvárossá. 

A fórum időpontja:

2010.szeptember 02. csütörtök, 18 óra

Helyszíne:

Nagymaros, Művelődési Ház

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fórum

(Csipkerózsika, 2010.08.30 13:21)

Nagyon jó lenne, ha a környékbeli falvakból is eljönnének az emberek, mert együtt talán több jó dolog jut eszünkbe. Mindenféleképpen meg kell oldanunk ezt a problémát, igaz, ez országos, de kezdjünk el valamit! Illetve folytassuk, amit pl. Érpatakon a polgármester tett. Biztonságban élnek az emberek!!!!!!! Csak ott a Polgármester egy tökös, belevaló férfi, aki nem hajtja le a fejét, ha mindenféle macskajancsik megfenyegetik.. milyen jó lenne, ha eljönne csütörtökön és elmondaná, hogyan ért el ilyen fantasztikus eredményt! Nézzétek meg You Tube-on, Érpatak, polgármester. Elájultok!

szobpatika@vnet.hu

(Bedéné dr.Balogh Róza, 2010.08.28 17:52)

Remélem.hogy a nagymarosi érdeklődők mellett sok környékbeli is elmegy erre a fórumra.Ugyanis ez nemcsak marosi probléma.