Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újra lesz kereszt a Magyar utcában

2009.11.18

 

 

 

ADVENTI KERESZT

 

ÁLLÍTÁS

 

A 2008 ádventjén megszentelt kereszt

 

2009. november 25-én, szerdán

17 órakor

a régi helyén újra állni fog.

 

A rendezvény helye: Nagymaros, Magyar utca

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM NAGYMAROSI SZERVEZETE

 

 

A mappában található képek előnézete Adventi keresztállítás 2009

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

advent

(szélsőségesdizájner, 2009.11.27 13:00)

Sok itt a "REJTETT RASSZISTA"!!!
haha :D

Ki a magyar?

(Magyarasszony, 2009.11.26 22:45)

Az a baj, hogy ezeknek a mocskos híd alatt álldogálóknak is az van a személyijükbe jegyezve, hogy állampolgárságuk magyar. A rendőrök miért nem zavarták el őket? Csak a Gyurcsányt szidó embereket kell sünözve elvinni? Aki a Himnusz alatt köpköd és beszólogat, megzavar egy ünnepséget azt nem? Már megint ez a kettős mérce...

advent

(Csipkerózsika, 2009.11.26 21:53)

Lehet, hogy a szotyiban van a titok? Talán az a titkos fegyver? Csak mi nem tudunk még róla? Na, ez jó, hogy eszembe jutott! Jól körülköpdösnek, abban van a mérgező miazma, amitől az ember zsebre dugott kézzel áll a Himnusz alatt, és ennyi!

Advent

(Kelta, 2009.11.26 19:40)

Csipkerózsika, ez csak természetes, hogy kiállunk a szervezők mellett és mindenki ott és úgy segít, ahogy tud. A keménymagról meg annyit, hogy ahhoz képest mennyit fenyegetőztek, nem voltak sokan. Csak ez a pár agyhalott a Himnusz alatt a szotyival. Azért ezen még mindig kivagyok...Egyébként ezek már tavaly is ott voltak, szintén szotyival felvértezve. Na, mindegy, kitartás! Szebb jövőt! (a keménymagnak is!)

advent

(Csipkerózsika, 2009.11.26 19:21)

Igazad van, Kelta, ez már mindenen túl van! És ha tudnád, hogy micsoda lebaltázásokat kapnak tegnap óta a szervezők a szotyisoktól! Szerintem még a jogvédők is ugrásra készen állnak! Álljunk ki mellettük, ne hagyjuk, hogy bántás érje őket, amiért Jézus születésére mernek figyelmeztetni...

Advent

(Kelta, 2009.11.26 19:02)

Tegnap nem messze álltam a szotyiköpködő és a Himnusz alatt zsebretett kézzel álló keménymagtól. Gőzölt az agyam, nem megy ez már kilométerekkel túl a finomság határán??? Ennek ellenére felemelő érzés volt ott lenni. Szebb jövőt!

Már világosodik...

(Csipkerózsika, 2009.11.26 12:46)

A tegnapi este mutatta, hogy egyre több ember érzi, hogy ez így nem jó! Valamit változtatnunk kell, mert így belesüllyedünk a Himnusz alatt is szotyiköpködők mocsarába.Egyszerűen nem lehet az értelmükre hatni a megszólítottaknak! Pedig semmi sértő nem hangzott el, sőt! Iwiw-en már egy óra múlva jönt volt, hogy " Nagymaroson nincs egy jó utcabál, meg semmi, bezzeg a fekete ruhások... masírozás, meg a többi sületlenség. Utcabál, Lagzi Lajcsi, szotyi, kell más? Haza, becsület, tudás??? mi van???!! kérdezik. Az egy négyzetméterre kiköpködött napraforgóhéjból látszik, hogy ki hol állt...
Már vágjuk a centit!!!
Köszönjük, Jobbik, köszönjük Új Magyar Gárda! Veletek vagyunk!

Isten áldd meg a magyart!

(Gigi, 2009.11.25 22:52)

Csodálatos volt a mai ünnep! Sokan voltunk és ez boldoggá tesz, hogy talán még nincs veszve a Haza.
Köszönet minden résztvevőnek! Köszönet a Gárdistáknak!!! Köszönet a rendőröknek is, akik hagytak minket ünnepelni és vigyáztak ránk! Talán egyszer civilben ők is részt fognak venni egy-egy ilyen rendezvényen. Jó látni az összetartozást, az összefogást amitől a múlt rendszerben és ebben is rettegtek/nek azok, akiknek az az érdekük, hogy szétzilálják a magyarságot és a közösségeiket. Remélem, hogy az ellenkezőjét fogják elérni azokkal a mocskos törvényekkel amelyeket ők diktálnak és azzal a aljas kampánnyal amely jellemzi őket.

keresztállítás

(szélsőségesdizájner, 2009.11.25 18:22)

Nagyon szép ünnep volt! Gratulálok a szervezőknek és a fellépőknek! És mindenki nevében megköszönöm az előbb említett Istenfélő barátainknak, hogy segítették a Nagymarosi Jobbik ünnepének országos reklámozását! Vannak akik évekig tanulják a marketing alapjait, vannak akik vele születnek...ez tény.

keresztállítás

(Csipkerózsika, 2009.11.24 11:51)

Köszönjük kedves Jobbikosok, kedves Gárdisták, hogy megint láthatjuk a szép keresztet.A fülembe jutott, hogy egy kislétszámú csoport " balhézni" akar a keresztállításon. Nem félnek az Istentől? Állítólag a cigányság nagyon féli az Istent... akkor????