Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagymarosról várjuk a véleményeket, észrevételeket, javaslatokat

2010.12.21

Kedves Nagymarosiak!

 

Ezen az oldalon várjuk a Nagymarosi Önkormányzattal és Nagymarossal kapcsolatos pozitív és negatív észrevételeket.

 

Kérjük írjátok meg mit gondoltok városunkról és annak vezetéséről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...mit kell látni?

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.05.04 10:53)

Tisztelt marosi II.!

Nem úgy van az,hogy Ön lát valamit és azt szóvá teszi. Nem kérem szépen, majd cippola és az Ő szociállibsi udvaroncai akik a 2/3-ad birtokába nem oldják fel az ügynöktörvényt és nem számoltatnak el ,nem védik meg a földet csak pampognak róla,majd ők megmondják Önnek ,hogy mit látott és mennyit beszélhet róla.
Igen ez így van ,addig amíg hagyjuk!!!!!!!!!!!!!

Ez ellen próbál a JOBBIK tenni kicsiben,helyben azzal ,hogy az Önkormányzati határozatoknak érvényt szerez még akkor is ,ha az egyes "képviselők" szerint "értelmetlen harc" vagy "rosszindulat" vezérelte intézkedés.
A Motorcsónak SE. által jogtalan elkerítés megszüntetésének határideje május 10.-e.

marosII

(audió, 2012.05.03 22:22)

Milyen bűnözésről beszélsz ember?????

KÉRDÉS

(SIR.S., 2012.05.03 16:13)

VAN NAGYMAROSON CIGÁNY-BŰNÖZÉS, C.TERRORIZMUS ????????????????

Re: KÉRDÉS

(Ugandai, 2012.05.03 17:52)

Ugye ez csak költői kérdés volt?

Re: KÉRDÉS

(marosi II., 2012.05.03 19:58)

Áááááááááááá! Nincs!Sose volt! :) Kábelégetés esténként, kábítószer kereskedés, használat, lopott autók bontása, falopás... soroljam?

Re: KÉRDÉS

(Én, 2012.05.03 21:07)

És más nemzetiségű bűnözők? Na-Ná.

nektel

(audió, 2012.05.02 14:27)

Haggyad már magad !!!!

Re: nektel

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.05.03 05:13)

Oszt mé?

...értelmetlen...........

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.04.28 15:40)

A Gazdasági Bizottság 2012.április 26.-i ülésének hangfelvételét újból meghallgatva a Motorcsónak SE. által törvénytelenül elzárt közterület ügyében hozott határozatról Grécs képviselő úr nemcsak azt mondta,hogy azt a rosszindulat vezérelte hanem az egész hozzászólását azzal índította,hogy annak érvényesítése egy "értelmetlen küzdelem és harc".
Kérdezem,hogy mi szükség van ennek a közösségnek egy olyan képviselőre aki a törvények betartását értelmetlen küzdelemnek illetve harcnak tartja.
Ha ez valóban az ahogy azt a képviselő Úr véli mitől az? Talán attól ,hogy olyan potentátok,kivételezettek érdekeit sérti akik sec-perc alatt lesöprik a
Testület akaratát sőt még a testületet is ha kell. Vagy pedig azért mert olyan pitiáner a dolog ,hogy az szinte szót sem érdemel. Az ülésen elhangzott ,hogy egy bizonyos Miklós hordja le ott a csónakját az meg hát ugye levansz@rva (ez utóbbit csak én tettem hozzá,mondjuk azt nagyarcúan,hogy az utóbbi megjegyzés "írói" munkásságom része.
Ha ez így lenne is egy választott képviselőnek ki kell állnia minden egyes polgár érdekében egy olyan "kivételezettnek" hitt kisebbség öncélú ,jogtalan törvénytelen cselekedetével szemben aki nem tartja be a normákat legyen az íratlan vagy törvénybe vagy határozatba foglalt.
Egy ilyen képviselőnek aki a törvénytelenség , a szabályszegés oldalára áll nincs semmiféle jogalapja a közösség dolgaiban dönteni.

Jobbik és a romák

(Csoki, 2012.04.27 09:09)

http://www.youtube.com/watch?v=aMDU9augS80

Re: Jobbik és a romák

(Colos, 2012.04.27 13:23)

A legjobb rész 4:00-nál: ... az, hogy ha lop, az hogy ha terorizálja a Magyar embereket, nem bűn, az ő szemében ez nem bűn ...

.......törvénytelen vagy rossz indulat?

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.04.26 21:07)

Részt vettem a gazdasági bizottság ülésén ahol kérdésként merült fel,hogy mikor szereznek érvényt a testület 2011.december 19.-én kelt határozatának amely kimondta,hogy a Motorcsónak SE. által engedély nélkül ,törvénytelenül a Panorámánál elzárt közterületről a lánckorlátot el kell távolítani.

Grécs László képviselő Úr véleménye szerint a határozat érvényesítése nem más mint rossz indulat. Képviselő Úr aki több testületben is munkálkodott sőt
hosszú ideig az említett bizottság elnökeként.

Nem tudom milyen érdeke fűződik a közterület elzárásának a fenn tartásához,de egy biztos annak az önkormányzatnak amelynek maga is tagja a többségi határozatát nem nevezheti rosszindulatnak,még akkor sem ha azzal nem ért egyet és azt nem szavazta meg. Vagy ha ezt így gondolja
nem kell részt vennie eme "rosszindulatú" testület munkájában.

Persze addig amíg minden simán ment és senki semmit nem kifogásolt addig
a testület nem volt rosszindulatú,amint egyes jogtalan privilégiumok megszüntetése iránt tesznek lépéseket a testület munkája csak "vergődés".
Ezt nem Grécs képviselő Úr mondta,hanem egy korábbi képviselő- aki szintén a bizottság ülésen elhangzottak alapján- a korlát lebontására szóló felszólítás kézhezvétele után telefonon felhívta az önkormányzatot és olyan
szavakat használt amit az előadó nem volt hajlandó elismételni a bizottság előtt.
Hát igen ezért is jobb,hogy a testületbe két JOBBIK-os képviselő is bekerült,
mert eddig az ilyen maszatos dolgok tabunak számítottak.

Hajrá Szimon és Fekete képviselő Urak!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá JOBBIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szebb jövőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cigóóóóóók

(Skinhead, 2012.04.26 16:49)

Büdös cigányok !!!!!!!!!!

Re: Cigóóóóóók

(Én, 2012.04.26 17:16)

Bohóc

Devlá-nak

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.04.24 20:56)

Kedves Devla tényleg szimpi amit és ahogyan írsz és ráadásul igaz is!
Az utóbbi pár évben szerény anyagi lehetőségeinkhez képest megvásárolt vályogházat több helyen és mértékben kellett javíttatnunk és átépíttetnünk.
Volt ahol a vállalkozó munkásai között voltak becsületesen dolgozó -és ezt nem
pejorativen értem- CIGÁNY emberek és volt aki maga a vállalkozó volt becsületes CIGÁNY ember. Van aki ha találkozunk előre köszön mert fiatalabb mint én "Üdvözlöm Pista bácsi" és ezt jó szívvel viszonzom.

Van aki-tekintettel arra ,hogy egy idősek vagyunk- "szevasszal" köszön vagy előre vagy utólag függően attól,hogy ki látja meg elöször a másikat.
Én nem járok kocsmába de attól otthon még mindent mint ahogy azt kell.
Részegen még senki nem láthatott mert tudom szintet és a mértéket (régi mondás szerint szint az asztal alatt mérték pedig a vödör.)
Ezeket a BECSÜLETES CIGÁNY EMBEREKET SZERETEM ÉS ENGEM ÉR A MEGTISZTELTETÉS AMIKOR AZ UTCÁN A CBA ELŐTT KÖSZÖNÜNK EGYMÁSNAK ÉS SZÓBA ELEGYEDÜNK EGYMÁSSAL.
Tisztelt audio jó lenne ha magába nézne és ezeket a CIGÁNY embereket tekintené példaképének ,mert ők CIGÁNY EMBEREK maga pedig csak egy cigány.
És addig amíg nem képes emberi hangon megnyílvánulni addig könyörögve kérem ne látogassa ezt az oldalt.

Üdvözlettel mint fent, és ha valami fáj,vagy bántja a fenti címen a csengő a jobb oldalon nyomja meg egy - két szelet zsíros kenyérre, egy Don Corleone koktélra (két rész wiysky+egy rész mandula likőr) egy pohár száraz fehér vagy vörös borra vagy egy dobozos sörre bármikor szívesen látom. Várom szeretettel!!!!!!!!!!!!!!

Re: Devlá-nak

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.04.24 21:06)

Bocs a meghívás" Devlának" és "Audionak" egyaránt szól, az lenne a legjobb ha egyszerre egy időben jönnének.

RE :POIROT. HOZZÁSZOLÁS

(SIR SHERLOCK, 2012.04.25 20:32)

TELJES MÉRTÉKBEN EGYET ÉRTEK ÖNNEL!
Igen vannak tiszteletre méltó Nagymarosi cigányok,de kevesen nem úgy mint 30 évvel ezelőtt összetartás volt ,a Nagymarosi svábok elhívták muzsikálni a cigányokat és jól érezték magukat most 2012 -be ki engedi be őket?????
nincs Nagymaroson olyan ember olyan szerv aki összefogja őket és megbeszélje a problémákat , mert mindent meglehet beszélni meglehet oldani csak akarni kell ami NINCS sajnos.

Re: RE :POIROT. HOZZÁSZOLÁS

(Szimon Attiláné, 2012.04.25 22:27)

2012-ben ki engedi be a cigányokat? Hát mi! Együtt szilvesztereztünk már második éve a cigány szomszédainkkal.Igaz, ők olyan emberek, hogy fel sem merül, hogy cigányok. Egyszerűen nem téma ez közöttünk! Talpig rendes, becsületes emberek! Nem egy családról beszélek, hanem 3,4-ről. Névnapra köszöntjük egymást, jó időben együtt üldögélünk a kertben. Őket nem kell integrálni, felkarolni! Ők maguktól tudják, hogy hogyan kell élniük.De a bűnöző, szarházi kis dugványokat nagyon nem szeretem! Akik mocskos szájjal kiabálnak utánunk mindenféle ocsmányságot, akik kiköpnek, ha meglátnak, pedig még a nagyszüleik sebeit kötözgettem a rendelőben, kivételeztem velük, mert marosiak voltak. Na, nem baj! Az öregekre szeretettel gondolok, de ez a most felnövő nemzedék, ez tragikus! Ácsorognak a hídnál, várják a cuccot, amit továbbadhatnak, fogyatékos fiatalt rángatnak bele a sötét üzleteikbe, és sorolhatnám. Őket nem becsülöm, sőt! Ki nem állhatom ezt a bandát! Tehát itt nem az a gond, hogy cigány, te kis suttyó audió, hanem az, hogy tiszteletlen, neveletlen bunkó a bandád. Ennyi!És látod, én kiírom a nevemet!

Re: RE :POIROT. HOZZÁSZOLÁS

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.04.26 05:50)

Tisztelt SIR SHERLOCK!
Elvileg a Cigány Kisebbségi Önkormányzat lenne hivatott eme nemes feladat megszervezésére de a honlapon megjelentetett (2011.évi munkaterv valamint 2011.február 24.-re szóló meghívó egy ülésükre) aktivitásuk nem arra utal
,hogy településünkön "történelmi" szerepüket be fogják tölteni.

Pedig a jó példa ott lebeghetne a szemük előtt a Dunai Svábok Egyesülete
akik igen aktívak ,nemcsak a saját közösségük hanem a város minden polgára számára teremtenek értéket,nem kis részben a vezetőjük agilis szervező munkája révén,akit a közelmúltban szerintem igaztalanul támadtak.

....

(DEVLA, 2012.04.24 15:54)

Igen,nem tetszik az,hogy ilyen mocsokszájúan írsz, és nem azért mert szerencsétlen cigány vagy ,hanem azért ,mert egy büdös műveletlen,ótvar pofájú,becsületet,erkölcsöt,emberséget nem ismerő rohadt bunkó vagy!!

Azt a sok ártatlan becsületes cigányt sajnálom ,de nagyon aki miattad és hozzád hasonló tetű miatt szenved hátrányos megkülönböztetést.
Nyugodtan válaszolhatsz -egy hét múlva is- ha sikerült a levelem elolvasnod,de inkább elolvastatnod és talán a egy negyedét megértened.
Ja és még rohadj meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47

Következő »