Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagymarosról várjuk a véleményeket, észrevételeket, javaslatokat

2010.12.21

Kedves Nagymarosiak!

 

Ezen az oldalon várjuk a Nagymarosi Önkormányzattal és Nagymarossal kapcsolatos pozitív és negatív észrevételeket.

 

Kérjük írjátok meg mit gondoltok városunkról és annak vezetéséről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szégyen

(audió, 2012.04.20 12:39)

Talán gond ha valakik öülnek..??
12-én csak 12-év kiváncsi lenék hogy ti mit csinálnátok..és még ök a szégyenek..Ezt tugyátok ti véleményt mondani másra de azt nem nézitek hogy ti milyenek vagytok...!!!!!

Re: szégyen

(marosi II., 2012.04.20 20:01)

öülnek... biztos örülnek akart lenni... annak örültetek, hogy szabadlábon van a " hentes"? És a megölt áldozat? Annak ki örül? A gyerekei, a felesége...ők is örülnek?
"bösüd" paraszt... ez pedig biztos büdös paraszt akart lenni.Meg kell hogy mondjam, rohadt primitív vagy, alig tudsz írni!
Csak bántsátok a magyart, hamarosan nem lesz mit zabálnotok, hiszen mi teremtjük elő nektek is az ennivalót. Ki vagytok hízlalva a mi munkánkból, de jön még kutyára dér, ha érted, mit jelent ez :) Ti mit csináltok az iskolában, ha ennyire nem tudtok írni? Analfabéták vagytok.-ha tudod, mit jelent ez-

szégyen

(enter, 2012.04.20 12:34)

Hagyátok magatokat bösüd parasztok

Re: szégyen

(DEVLA, 2012.04.20 19:18)

Was bedeuted bösüd te ipacs?

Kazinczy

(audió, 2012.04.20 15:27)

Mér talán egy cigány ember nem tudja megteremteni az asztakra valót vagy mi????? ezek vagytok ti csak hangok le néztek mindenkit azt közbe meg magatokat nem veszitek észree !!!!!!!!!

Re: Kazinczy

("Kazinczy", 2012.04.20 18:27)

mAGVAS KÉRDÉSEIDRE A DEVLA ADJON VÁLASZT.

nyelvújítás

("Kazinczy" , 2012.04.20 15:08)

T. audió.

Mi a magyar jelentése annak ,a bejegyzésében,hogy:öülnek
Nem mindenki tud cigányul.
De ha azt jelenti ,hogy ülnek akkor az én értékrendem és a jelenlegi többségi társadalom értékrendje szerint isha valaki szándékos bűncselekmény miatt ül az igenis gond.
Hiába tépjük itt a szánkat ezen az oldalon addig nem lesz egyetértés amíg
Önöknek ez nem gond nekünk pedig igen.
A szaporodást tekintve eljön majd az idő amikor ez az arány megfordul,
de hála Istennek -már csak a koromnál fogva is- azt az időt én már nem fogom megérni. Tényleg akkor mi lesz az ország neve Lopdokisztán,Cigányisztán,Romaisztán, azért azt szívesen látnám amikor egymást irtják csoportosan ,egymás szájából lopják ki a falatot. Falat de honnan is lenne hiszen nem lesznek akik megtermelnék.

szégyen

(marosi II., 2012.04.17 14:08)

Szégyelljék magukat a marosi cigányok! Csapatostul mennek föl a hegyre egy gyilkos szabadulását ünnepelni! Gyerekek, fiatalok, öregek, úgy mennek, mintha bálba mennének! Földobva, boldogan. A buli előtt visznek egy csokor virágot a megölt ember sírjára? Vagy az csak a 12 évet ült gyilkosnak jár? És ebben részt vesznek a marosi cigányok! Szégyen!!! Ti is olyanok vagytok, mint a többi bűnöző!

Re: szégyen

(maros prob.f., 2012.04.17 20:03)

Nem kell mindenkit egy kalap alá venni nem minden hegyi megy bűnözni .

Re: Re: szégyen

(öreg, 2012.04.17 20:25)

Hallgatag, kis mocskokról tudtok, de nem tesztek semmit. Magatokat is lejáratjátok. Ha nem lenne természetes, hogy mindent megtehettek, nem kéne tesóitoknak éveket ülniük. Ti nevelhetnétek a jövő nemzedéket olyanná, hogy becsületetek lenne, mint 40 éve volt.

Re: Re: Re: szégyen

(MAROS PROB.F.,, 2012.04.18 20:00)

azért mert valaki azt mondja , hogy vannak kivételek mért csak cigány védhet cigányt? ez az egyik probléma meglátunk egy cigányt=lop, csal, hazudik,gyilkol,megbízhatatlan ez jut egy ember eszébe nem!
mindenki tud mindent elég csak ezt a fórumot elolvasni.
LEGFŐBB PROBLÉMA A BÖRZSÖNYI INTEGRÁLÁS , MINTA KÖVETÉSE!!!!!!!!
de őszintén mit várunk ettől az országtól a parlamentben lévők hamis diplomákkal ülnek ott, sikkasztanak, lerabolják az embereket és még lehetne sorolni.

Re: Re: Re: Re: szégyen

(marosi II., 2012.04.18 20:06)

Nekem ez zavaros: börzsönyi integrálás, minta követése... nem csak cigány védhet cigányt, nem erről van szó, hanem arról, hogy a cigány védi a bűnöző cigányt. Nem meri kirekeszteni.

Re: Re: Re: Re: Re: szégyen

(MAROS PROB.F.,, 2012.04.18 20:57)

integrálás alatt marosiak cigányok beilleszkedését értelmezem , beházasodás és azt amit Börzsönyben látnak azt teszik maroson is ,. nem minden cigány védi a bűnöző cigányt inkább nem lát és nem hall.nem akarnak belebonyolódni. (az előttem szólóéra válaszolva írtam azért lehet félreérthető) a térfigyelő rendszere reagálva azt mondom hogy nem éri meg , felszerelni drága lerombolni egyszerű nem megoldás semmire!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: szégyen

(öreg, 2012.04.18 23:52)

A Váci vonatállomásról kilépve van egy térfigyelő kamera, ami sokak csőrét böki. Se lerombolva, se lefújva nincs. Az sem állapítható meg, éppen merre figyel. Jó helyen van. Csökkentette a bűnözést. Célját elérte.

Ha nem is minden sarokra, de a Rákóczi út sarkaira kihelyezve biztosra veszem, hogy csökkenne a bűnözés. Hegyen lévő sarkokra kéne, de nagyon. Ha a probléma megoldása a cél, tenni kell érte. Ezt nem fogják megfélemlíteni, lefizetni, ha már kevesen vállalják a szembeszállást a bűnözőkkel. Elhelyezhető olyan magasságban és olyan masszívan, hogy ne is próbálják leszedni a bűnözők.

Re: szégyen

(Én, 2012.04.19 08:49)

Nemfog Sikerülni a Terved..... összeugrasztás......

Re: szégyen

(balaton, 2012.04.20 12:31)

És talán nem örülhetnek neki Ti vagytok a SZÉGYENEK !!!!!!!

"hála és dicsőség a megvalósítónak"

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.04.20 11:57)

Hála a megvalósítónak aki lehetővé tette ,hogy az Országzászló alatti területen
közel tíz hónap után megszűnt az "életveszély" és valóban odaillő szép lezáró térkövekkel került elkerítésre a terület. Remélem tartós is lesz a mű mivel egy darabnak az elkészítése több mint egy hónapba telhetett.

Igaz,hogy 2011.június 20.-án elhangzott ígérethez képest nem egy hónapba
telt a "mű" elkészülte ,de az is igaz,hogy a városvezető csak "remélte" az egy hónapot és mint tudjuk a remény hal meg utoljára. Így hát jobb később mint soha.

Más a helyzet a panorámánál lévő "Motorcsónak SE." lánckorlátjával ahol annak megszüntetését ,a lejáró használhatóságát ,a csónakázók ,kajakosok lejárásának lehetővé tételét 2011.december 19.-én a városvezető a jó idő beköszöntéhez igazította. Mint látjuk ez nem következett be. Ha abból indulok ki ,hogy a térkő elhelyezésével kapcsolatban is csak kilenc hónap volt a csúszás akkor jövő januárban a zajló jégtáblákhoz a kajakosok már akadálytalanul lejuthatnak.

A lánckorlátnál ma egy szélesebb babakocsival sem lehet lejutni,de egy ikerrel végképp lehetetlen. Pedig ,hogy egy képviselő szavaival éljek szerintem van olyan és "életszerű" ,hogy egy házaspárnak iker gyerekei lehetnek. (Ez szerintem erősen diszkriminatív az ikrekkel szemben!!!!!!!!!!)

A partra a "város" Kismaros felőli vége és a Magyar utca között szabályosan csak itt lehet gyalogátkelőn a partot megközelíteni.
Valamit azért a város vezetésének azokért is lehetne tenni ez ügyben akik nem tagjai a fenti egyesületnek és ez részemről nem "vergődés" csak az arra illetékes figyelmének felhívása ,ígérete megtartására!

De a szép térkőért köszönet:

szabadulóbuli

(szemüveges, 2012.04.17 10:01)

Normális dolog ez? Ma szabadul a börtönből 12 év után egy fehérhegyi cigány, aki emberölés miatt ült. Napok óta látni, ahogy rohangálnak a Fehér hegyre megpakolt autókkal, székekkel, asztalokkal, piával, szóval megadják a módját! Ajándékcsomagokkal hömpölyögnek fölfelé, nagy hanggal, mintha legalábbis esküvőre mennének! Nem, egy gyilkost ünnepelnek!
Ha mi közülünk lenne valaki ebben a helyzetben, biztos, hogy már rég el is költözött volna Marosról és a szabadulás után fű alatt laposkúszásban közlekedne a szégyentől. A nemhiába születettek örömünnepet tartanak! A péppé vert, megölt kétgyermekes családapa pedig 12 éve a föld alatt van, az özvegye, gyermekei keserves sorsra jutottak, mert pénzt akart tőle elvenni a két rohadt állat! Rajta, balog úr, rajta, pintér úr, nyaljátok ki a seggét ennek a rosszvérű bandának!!! Szegény Fehér hegyiek, lesz nektek ma nemulass! Nem szeretnék a helyetekben lenni!

Re: Budapest-Nagymaros

(Pusztai sas, 2012.04.15 09:55)

A kutya a legjobb védelem. A RAV-ról csak rosszakat hallok. Volt itt a közelünkben többeknek is. Lemondták. Így jobban járnak. ;-)
A betonkerítés túlzás. Fontos a megfigyelhetőség, az mögé meg ugyi bárki elbújhat. Szebb jövőt.

Budapest-Nagymaros

(Ellenállok, 2012.04.08 17:13)

Telket vettem Nagymaroson a Fehérhegyi cigányok felett. Mindenki le akart beszélni róla , de elhatároztam , hogy nem hagyom magam. Kezdek rájönni , hogy talán mégis kár volt megvenni a telket. Elhatároztam , hogy két méter betonkerítést emelek , és bekamerázom , úgy tudom riasztásra
kijönnek a cég biztonsági emberei. Kutya is lesz , és védőfegyver is. De nem tudom értelmezni a hatályos törvényt , nem egyértelmű , hogy mikor használhatom az önvédelmi fegyvert. Így vagy úgy , a kertet meg fogom védeni , addig fejlesztem a biztonsági berendezéseket , amíg tökéletes védelmet nem adnak.
A problémám az odajutással van. Át kell mennem a cigánytelepen , és már fényes nappal is rám szóltak , nem válaszoltam , most még annyiban hagyták , de tudom nem lesz minden esetben így. Hallottatok már olyanról , hogy autót körbevettek este , vagy éjszaka ? Vagy már nappal is problémás ?
Hogyan lehetne a városvezetést és a rendőrséget rábírni arra , hogy tegyenek éjjel látó térfigyelő kamerákat ezekbe a különösen veszélyes
utcákba ? Hallottam , hogy itt a cigányok gyakorlatilag azt csinálnak amit csak akarnak az arra járókkal. Nagymaros az ország egyik legszebb része. Hogyan tűrheti ezt a városvezetés , és semmit nem tesz ellene.
Nagyon sokan jönnének a városba lakni , de szinte minden nyaralót kifosztanak a cigányok percek alatt , és még csak nem is nyomoznak utánuk. Beszélik , hogy a rendőrök vonakodnak járőrözni és még ki sem akarnak menni , ha valamelyik becsületes embert megtámadnak , vagy kifosztják a házát.
Igaz ez ? És miért hagyják ezt az emberek ? A Jobbik is hagyja ?
Lehetséges , hogy száz ember egy egész várost meghátrálásra, és meghunyászkodásra tud kényszeríteni ? Inkább eladják a környéken lakók a házaikat , és elköltöznek. Ezt nem értem , mert 10-15 profi kamerával minden elkövetőt be tudna a rendőrség azonosítani , ha akarná , de mintha szándékosan nem akarná ..... Hogyan lehetséges ez ? Kérem , hogy szóljon hozzá mindenki , akit ért már attrocitás, molesztálás, kifosztás, betörés , stb........ Várom a kommenteket


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47

Következő »