Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagymarosról várjuk a véleményeket, észrevételeket, javaslatokat

2010.12.21

Kedves Nagymarosiak!

 

Ezen az oldalon várjuk a Nagymarosi Önkormányzattal és Nagymarossal kapcsolatos pozitív és negatív észrevételeket.

 

Kérjük írjátok meg mit gondoltok városunkról és annak vezetéséről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Wellness nem lesz?!

(szegedi, 2011.12.15 14:39)

Jó fej vagy, igazad van! Jók az ötleteid. :)

Re: Wellness nem lesz?!

(Hozzászóló, 2011.12.15 15:15)

Ez mind szép és jó, de egy ifjúsági szálló a büdös életben nem fogja eltartani Nagymarost! Nem kell ipar, mert csúnya, nem kell egyéb műhely, mert büdös és zajos és nem kell 4 csillagos szálló, mert túl nagy, meg drága lesz. Elég egy meszelt áztató.... Oké! Ez és a nagy büdös semmi nem megoldás, lássuk már be!!! Döntsük már el emberek: MIBŐL AKAR MEGÉLNI NAGYMAROS????? Mert a marosiak nem fogják eltartani Nagymarost! És oké felőlem a fenti szállóból lehet ifjúsági szálló. Kérem, jelezze ha befektetőt is talált hozzá. Mert akinek van pénze felújítani és beruházni "csak" ilyen szinten is, az nem ebbe fog belevágni, mert ha megnézi a turisztikai tendenciákat, nem túl jövedelmező egy ilyen szálló....Felesleges kidobni való pénze pedig szerintem senkinek nincsen....

Re: Re: Wellness nem lesz?!

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.12.15 15:33)

Mondtam nem kell elfogadni, lehet fikázni,de nekem úgy tűnik a 13 milliárdos beruházás egy baromi nagy sületlenség.
Azért mert van egy ötletem az még nem jelenti,hogy beruházót is nekem hozzá találnom. Erre van az apparátus!
A tegnapi ülésen is úgy tűnt ,hogy az ott jelen lévők sem nagyon díjazták ezt wellness cuccot. Mint pártoló Ön miért nem volt ott? Vagy miért nem szólalt meg jó erősen?

Re: Re: Wellness nem lesz?!

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.01.07 09:07)

Mert a wellness eltartaná.
Nézzen csak át a túl odali vellnessre.

Re: Wellness nem lesz?!

(Hegyi Viking, 2011.12.15 18:00)

Tisztelt Cséfai Úr!

Mindenekelőtt fogadja nagyrabecsülésemet fáradhatatlan munkájáért! Az Ön felvetései mindig fontos kérdéseket feszegetnek, és le a kalappal, hogy nem hagyja annyiban a dolgokat!

Ha megenged egy apró észrevételt: epés megjegyzései ugyan szórakoztatóak, de néha elveti a "sulykot"... Mint pl. tegnap, amikor a "Polgi" értelmi képességeit vette elő. Ezzel nem jutunk előbbre, ilyesmire nincs szükség. Nekem meggyőződésem, hogy Ön is, én is, a "Polgi" is a legjobbat akarják városunknak. Ötleteljünk, ne harcoljunk... Vitázzunk kulturáltan!

Mondom ezt úgy, hogy az Ön elképzelései szerintem reálisabbak, mint a nagy álmok. Szerintem is több kisebb lépésből kell megoldani a fejlesztést: "meszelt medence", kis panzió, hasznosított szálloda, majd rendes strand, és infrastruktúra, hotel... stb. lassan, de biztosan, összefogással, ahogy a strandot is rendberaktuk nyáron.

Ne a messiást várjuk, hanem mi segítsünk magunkon.

Ötletem a Polgármester Úrnak (remélem olvassa még ezt a fórumot):
Egy ötletfalat ki lehetne helyezni a hivatal elé, ahol ezekre a kérdésekre az is odaírhatná javaslatait, aki nem internetezik. És lehetne egy olyan internetes fórum is, ami "mozgalom-független", mert így hogy csak a JOBBIK és a Kerekegylet oldalán lehet hozzászólni a dolgokhoz, sok vélemény kimarad. Többször próbáltam regisztrálni a nagymaros.hu oldalon, de nem sikerült. Jó lenne, ha ott is egy élő, pörgős fórum lenne, egy ötletgyár, ilyesmi.

Re: Re: Wellness nem lesz?!

(szegedi, 2011.12.15 18:32)

Kedves Hegyi Viking!
Az ötletfal nagyon jó gondolat! Valóban, sokan nem neteznekl, sokan úgy kerülik a Jobbik fórumát, mint ördög a tömjénfüstöt, tehát számukra ez a fal lenne a megoldás.
Jó példa volt tegnap Bogács: először 1-2 medence volt, most meg egy csomó van, az egész falu ebből él, mindenki kiadja a szobáit, a fodrászok, cukrászok, boltosok ragyogóan megélnek. És nincs gigaszálló, minden megmaradt élhető szinten. Az egész falu virul, láthatóan jól élnek a termálvízből! Tegyük ezt mi is! A diákszálló- szálloda is mehetne, sokkal több hasznot hozna, mint így :). Csak ne szálljunk el megint!

Re: Re: Wellness nem lesz?!

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.12.15 19:05)

Tisztelt Hegyi Viking!
Tökéletesen igaza van egy picit eldurrant az agyam attól,hogy valaki kétségbe meri vonni bármely ember jogát a politizáláshoz vagyis a közéletről alkotott véleményének kimondásához akkor meg főleg ha ezt
egy polgármester teszi. Az önkormányzat honlapján már én is megpróbáltam regisztrálni ,de lehetetlen. Két alkalommal ezt a hivatalnál is jeleztem ,de ennek sem volt semmi foganatja.
Már több alkalommal szóban és írásban is jeleztem az illetékesek felé,hogy a tájékoztatás a város ügyeiről a zéró felé közelit.
A november 28.-i testületi ülés jkv.-e még mindig nem olvasható a honlapon ,tv. felvétel pedig valószínűleg csak jövőre kerül lejátszásra.
Amikor ezt szóvá tettem akkor az volt a válasz,hogy örüljünk mert ez is csak szívességből látható. Egy városnak ahol van kábel tv. már meg kellett volna teremteni annak a lehetőségét ,hogy egyenes adásba adják az ülések nyílt részét,főleg akkor amikor a testületi ülés helyszínét két ajtó választja el a sugárzást biztosító technikai helységtől.
Bizony jó lenne egy olyan üzenőfal amiről Ön is szólt és ami már létezik pl.Visegrád városában. És ahol a polgármester mindent lehet írni csak az emberek személyiségi jogait nem lehet sérteni, ez alól -és most az Ö szavait idézem- csak".... a polgármester kivétel hiszen okos polgármester nincs...".

Re: Re: Wellness nem lesz?!

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.01.07 09:10)

A Nagymaros hu egy Potemkin lehetőség.
Parasztvakítás,hogy van ilyenünk ,de használni azt nem lehet.

Re: Re: Re: Wellness nem lesz?!

(honlap?, 2012.01.09 15:21)

Ezt kifejtené kérem. Nem értem, mi a gondja vele....

Re: Re: Re: Re: Wellness nem lesz?!

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.01.09 18:25)

Csak annyi,hogy lehetetlen ott regisztrálni mint ezt más is említette volt.
Tehát úgy tűnik hogy van regisztrációs lehetőség csak az már több mint egy éve nem működik.
De ha nem hisz nekem akkor próbálja ki!

Re: Re: Re: Re: Re: Wellness nem lesz?!

(honlap?, 2012.01.10 08:19)

Nem értem, nekem sikerült. Hírlevelet is kapok. Szerintem jelezze a problémát a webadminnak.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wellness nem lesz?!

(Varga Zoltán, 2012.01.11 15:37)

Tisztelt Cséfai Úr!
A nagymaros.hu honlapot mi fejlesztjük, és a kapott információk alapján utánajártunk a problémájának.
Regisztrálnia azért nem sikerült, mert ezt korábban (2010-11-08 08:31:40 ) már megtette, és a rendszer nem engedi a felhasználók többszörös felvitelét.
Ön utáljára 2010-11-11-én 08:16:41 órakor lépett be a rendszerbe.
Amennyiben elfelejtette felhasználónevét vagy jelszavát, javaslom, hogy használja a jelszó emlékeztetőt a honlap "belépés" oldalán. Ez a regisztrációkor megadott email címre elküldi a belépéshez szükséges információkat.
Amennyiben a regisztrációkor megadott email címe (hotmail) már nincs használatban, úgy kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot az önkormányzaton keresztül, és szívesen segítek a probléma megoldásában.
Üdvözlettel:
Varga Zoltán

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wellness nem lesz?!

(:), 2012.01.12 08:40)

LOL

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wellness nem lesz?!

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.01.12 14:08)

Tisztelt Varga Úr!
Bocsánatot kérek,mert én voltam a hibás a sok különféle regisztráció során a nagymarosit elkevertem és azért nem tudtam bejelentkezni. Egy volt biztos a megadott e-mail címem.
A problémát sikerült áthidalni,hogy egyszer a felhasználó nevet egyszer pedig a jelszót adtam meg elfelejtettként így sikerült a kapcsolatot helyreállítani. Még egyszer bocsánatot kérek én TÉVEDTEM!!!!!!!!!
Most már csak a levelező rendszeremmel kell valamit javítanom,mert az önkormányzathoz küldött levelet nem továbbítja,hanem hiba kódot küld.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wellness nem lesz?!

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.01.12 14:11)

Hírlevelet én is kapok,csak az Önkormányzat oldalon a "Belépés" cím alatti regisztrációmat nem sikerült eddig használni.de mint mára kiderült ez az én
hibámból történt.
Tehát itt kérek még egyszer mindenkitől elnézést és bocsánatot a POTEMKIN kifejezésért én a saját hibámból nem tudtam használni eddig a lehetőséget. Ismételten BOCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg ez a világ legnagyobb gondja?

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.01.10 16:48)

Egy kicsit más, vitaindítónak esetleg.
Most hallottam a hírekben,hogy Brüsszel a tárgyalások megindításához
előfeltételül szabta,hogy a gyurcsány elleni pert be kell szüntetni illetve a másik feltétel,hogy a homoszexuálisok egymás közötti házasságát az állam hivatalosan is ismerje el. Országgyűlési képviselőnk Harrach Péter úr a híre reagálva úgy nyilatkozott nem gondolja ,hogy Európa boldogabb felének végképp elment a józan esze.

Szerintem a képviselő úrnak nincs igaza,mert ha az az ár a Haza boldogulására,hogy az öszödi "igazmondó" fusson az igazságszolgáltatás elöl,és hogy azt láthassuk amint nagymarosi római katolikus templomban a Tisztelendő felszólítására két bajszos és szakállas férfiember "hitvesi" csókot vált,akkor részemről a fáklyás menet. Sőt ha a hitel egy része vissza nem fizetendő akkor az öszödinek az összes kis hazánkban fellelhető medáliát is tüzzék a mellére ,de jó erősen.
Természetesen a saját véleményemet humornak szántam és Harrach
úrral értek egyet.
Ha a hírekben megfogalmazottakat Brüsszel komolyan gondolja akkor
ez év december 21.-én a Világ valóban megérett arra ,hogy vége legyen!

Kérem akinek van véleménye és le is meri írni az tegye meg!

Kérdés????????????????????????,,

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.01.10 08:30)

Decemberben a polgármesteri hivatal teleszórta a Király utca összes házát,hogy az összegyűjtött leveleket -nem az önkormányzattól kapott hanem a saját pénzükön vásárolt- zsákokban a közterületről összegyűjtött
leveleket ne a vasúti híd alá hanem a házuk alá rakják ki és onnan szállítják el.
December közepe óta rohad a levél zsákokban a Király utca 10.,12.,14.,17. és 21.számú házak előtt.
A Király utca 15.számú ház előtt nincs zsák,igaz ott a levél sincs összeszedve,de arra a területre nem vonatkozik az önkormányzat rendelete mert az önkormányzati tulajdon ott lehet mocsok szutyok és rendetlenség. A zsákokban lévő leveleknek a nyuszit is meg kell várni?
Ennyit a szavahihetőségről ,lehet fontolgatni a jogi lépéseket.

Re: Kérdés????????????????????????,,

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.01.10 12:56)

Köszönöm!
Ma 09.00 és 12.00 óra közötti időben az említett zsákok eltüntek a Király utca felső részének házai elöl.
Akárki is intézkedett Köszönöm!

..persely..

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2012.01.06 16:41)

Nagymaroson a közbiztonság oly annyira nem hagy semmi kívánnivalót maga után ,hogy fényes nappal büntetlenül három "rászoruló" a róm. kat.
templom három perselyét.
A múlt héten három csatorna fedelet loptak Nagymaros közútjairól.
Az előző még csak-csak a Teremtő valószínűleg "jutalmazza" a cselekedetet.
De a csatorna fedők ellopása eredményezhet halálesetet is,ha egy jármű nagyobb sebességgel belehajt a kb. 70cm átmérőjű fedetlen csatornanyílásba. Ezek az "emberek?" erre nem gondolnak.

Re: ..persely..

(Gigi, 2012.01.06 16:51)

Én úgy tudom, hogy nappal a templom belső ajtaja zárva van. Hogyan jutottak a perselyhez? Vagy feltörték az ajtót is?
Felháborító!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48

Következő »