Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagymarosról várjuk a véleményeket, észrevételeket, javaslatokat

2010.12.21

Kedves Nagymarosiak!

 

Ezen az oldalon várjuk a Nagymarosi Önkormányzattal és Nagymarossal kapcsolatos pozitív és negatív észrevételeket.

 

Kérjük írjátok meg mit gondoltok városunkról és annak vezetéséről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: 56

(Sanyi, 2011.10.24 19:41)

Csak ismételni tudom önmagam: Tegye meg a szükséges jogi lépéseket. Olybá tűnik, hogy Ön csak hőbörögni tud minden nyilvános és nem nyilvános fórumon, de konkrét lépést még nem láttunk Öntől

Re: Re: Re: Re: 56

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.10.25 08:05)

Kedves Sanyi!
Nem tudom ,hogy ki Ön ,de ha van valami gondja velem nevem címem olvasható és szeretettel várom,hogy egy pohár bor mellett megbeszéljük,hogy mi nem tetszik Önnek.

wellness új lehetőség....?

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.10.25 16:24)

Leírom nekem mán úgyis lüttek. Tetézem a vádpontok számát.
Mint tudjuk- kiderült a közmeghallgatáson- a Fő tér alatt óriási ciszterna van.
Tán veszett fejsze nyeleként nem kéne tán a wellness központját ide áttenni?
A ciszternát kibontani és mánis egy medansziéval beljebb vagyunk.
(Mielőtt valaki komolyan venné csak oldandó a feszütséget sutka vót.)

wellness új lehetőség....?

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.10.25 16:25)

Leírom nekem mán úgyis lüttek. Tetézem a vádpontok számát.
Mint tudjuk- kiderült a közmeghallgatáson- a Fő tér alatt óriási ciszterna van.
Tán veszett fejsze nyeleként nem kéne tán a wellness központját ide áttenni?
A ciszternát kibontani és mánis egy medansziéval beljebb vagyunk.
(Mielőtt valaki komolyan venné csak oldandó a feszütséget sutka vót.)

Re: Re: Re: Re: 56

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.10.26 13:06)

Tisztelt Sanyi!
Csak,hogy lássa nem csak hőbörgök ha felmegy az Önkormányzat honlapjára olvashatja a testület június 20.-i jegyzőkönyvét de már a napirend előtti felszólalásokkal együtt.
Ha nem vett volna részt a közmeghallgatáson akkor a napirend előtti hiányának a tényét én jeleztem,és a jegyző Úr ígéretéhez híven ezt a hiányosságot pótolta.

Látom magam előtt ahogy mondja na és akkor mi van nem nagy durranás. Igaza van de a történelmi hűség kedvéért a jkv.-nek azt kell tartalmaznia ami az ülésen elhangzott.
Ha mindenki csak egy ilyen kicsit javítana a helyzeten egyszer csak beljebb lennénk. De ha nem így gondolja nevem címem fent ,egy pohár bor mindig akad a háznál dumáljuk meg.

Re: Re: testületi ülés 10.24.

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.10.26 07:53)

Az október 24.-i testületi ülés egyes részleteit (mármint a JOBBIK-ot érintő) részleteit rögzítettem,tekintettel arra,hogy a június 12.-i testületi ülés felvételéről pont a JOBBIK támogatásával a testületbe jutó képviselő napirend előtti kérdése "technikai malőr" következtében törlődött.

A hétfői felvételen Szimon Attila képviselő Úr kérdésére -,hogy miért nem volt péntek este világítás a Duna parton az Életfa szobornál- adott válaszában a polgármester úr az erős és kategorikus visszautasítását követően mely szerint az a feltételezés sértő és azt kategorikusan visszautasítja,hogy Ő bármiben is gátolni próbálná a JOBBIK-ot. Ezt bizonyítandó még azt is megjegyezte,hogy a 2010.évi trianoni megemlékezés alkalmából a kút működtetésére és az akkor sem működő világítás kijavítására "......A JOBBIK MIATT ÖTVENEZER FORINTOT KÖLTÖTTEK...."

Mint kiderült a szobor berendezései (kút,világítás) teljesen alkalmatlan
a rendeltetésszerű működésre. Ha ezt már tavaly tudták akkor ezt kellett volna mondani és biztosan megértettük volna. Ha pedig az akkori szerelés alkalmával derült ki akkor pedig jó,hogy kértük mert kiderült.

Az ötvenezres javítási költségért felellőssé tenni a JOBBIK-ot szerintem ez nem fair.

Re: Re: Re: testületi ülés 10.24.

(Nagymarosi, 2011.10.26 08:38)

Tisztelt Cséfai úr!
Eredményesek az itt közzétett hozzászólásai!Örülök,hogy van egy ember, aki odafigyel a szabálytalanságokra és megírja az észrevételeit amelyek nem "légből kapott" kitalációk,hanem tények,valós problémák.Most néztem, hogy a kordon újra el van helyezve a Fő téren.
Csak így tovább Cséfai úr. Köszönjük.

Az óvodai ügyről pedig csak annyit:tényleg felháborító,ami ott történt. Én is megtettem volna a feljelentést,ha érintett lettem volna az ügyben.

Re: Re: Re: Re: testületi ülés 10.24.

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.10.26 11:36)

Tisztelt Nagymarosi!

Nincs mit nagyon szívesen,nyugdíjas bűnügyi zsaru vonék a fele szolgálati időmet az elmúlt rendszerben "kádár huszárként" -nem tudom van e különbség a szocializmusban elkövetett emberölés,betörés,rablás és a kapitalizmusban elkövetett ugyanilyen bűnök között- a másik felét pedig "kapitalista" (v)iszonyok között szolgáltam,majd levezetés képen öt évet még lenyomtam az APEH.Bűnügy Pest Megyei Hivatalánál is.
Az életemben végig a bűnt üldöztem,csak az illetményemből éltem így hát nem is vittem sokra és tudom egyesek szerint "annyit is érek",de lesz@rom az ilyen megnyilvánulást és az embert is aki ilyet mond.
Herótom van attól ,hogy azért mert valaki hivatalt kap azt és úgy tegyen ahogy akar. Nem úgy működik a rendszer ,hogy a magasabb polcokon ülőktől be kell rottyantani,vagy minden szavukat ellenőrzés nélkül el kell hinni. Bízom abban ,hogy semmi más csak az igazság és nem a gazság számít.
Abban is bízom ,hogy ha az emberek látják,hogy egy-két elmebeteg -mint egyesek szerint én is-ellent mer mondani a polcon ülő befőtteknek és ki meri mondani ,hogy "....az oroszok már a spájzban vannak..." ,hogy az általam igen tisztelt TIZEDES ÚR szavait idézzem,sőt még azt is ki meri jelenteni,hogy a befőttek között van egy két romlott is akkor
egyre több olyan POLGÁR lesz aki nem megy el fásultan a dolgok nem szabályos mederben való folyása mellett.
És akkor a 2012.évi Közmeghallgatáson nem ötvenen hanem mondjuk ötszázan leszünk. És akkor az előre megszabott két órából ötvenöt percen keresztül nem az eredmények felsorolása és nem a ki mindenkinek köszönjük lesz hanem az első perctől a köz meghallgatása és addig amíg a pogároknak lesz mondanivalója.

Szerintem kéne tartani egy olyan fórumot ahol az eredmények felsorolása lenne a téma csak attól tartok,hogy ott még öten sem vennének részt. Az ember már csak ilyen az eredményeket látni akarja hasznát élvezni és nem annak méltatását hallgatni. Gyarlóak
vagyunk.
Azt pedig,hogy ki mindenkinek és mennyire jutalmazni kell gubával,plecsnivel ami a felsoroltak esetében meg is vót emlékezetem szerint.

Életfa szobor

(szegedi, 2011.10.26 11:19)

Az Életfa szobor működéséhez az átadáskor 1 millió Ft-ot is kapott az önkormányzat! ( Víz, világítás ) Tudom, rég, volt, de volt 1 milla! Abból telne az 50.000.-

közbiztonsághoz.....................

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.10.23 13:34)

Most hallottam ,hogy kb. egy hónappal a halasnál rálőttek flóber pisztollyal a sírásóra.
Azt nem tudom ugyan,hogy az említett sértett mit tett az "ügy" érdekében,de hát drága városlakók ma flóber pisztoly holnap mi..............
És a közbiztonság mint tudjuk itt szilárd (nem Leó és nem Darvas).
Talán az eredmények felsorolása(...hogy nyertünk itt vagy ott,ennyit meg annyit,rajzpályázat ,ujjlenyomat felvevő berendezés...)
Néhány nagyobb súlyú bűncselekményről sem ártott volna említést tenni.
Pusztán a prevenció okán.
Nem a sima víztükör a leglényegesebb!
Igaz a mondás ...aki békét akar készüljön a háborúra.... jelen "barátságos" világunkban ez szerintem nem hátrány.
Lehet,hogy a Polgármester Úr nem is tudott az esetről,akkor ha teheti kérem szépen tájékozódjon hivatalból mert a dologból jelenleg eljárás van folyamatban és az eset miatt gyanítom ,hogy a Vác város Rendőrkapítányság Bűnügyi Osztály-án

Re: közbiztonsághoz.....................

(Polgi, 2011.10.24 14:49)

Ön is megemlíthette volna, hamár én nem tudtam! A többi sületlenség mellett, legalább lett volna valami érdemi is!

közmeghallgatás

(nem szemüveges, 2011.10.24 09:53)

Polgi szerint: ujjlenyomat felvevő berendezés.... tudják, mi az ujjlenyomat rögzítés: kell hozzá egy ecset, egy fólia, és ezüst-por.A többi a bűnügyi laborban dől el... most akkor ecsetet vett az önk., vagy esetleg fólát?

Re: közmeghallgatás

(huba, 2011.10.24 10:31)

http://old.hungary.com/telecomputer/5_14/04_2kkk.html

Re: közmeghallgatás

(Polgi, 2011.10.24 14:47)

Jav.: ujjlenyomat rögzítő eszközök! Kb. az amit leírt! Az önk. semmit sem vett, csak kérte a rendőrséget, hogy adjanak eszközöket a rendőröknek!

Re: Re: Re:

(Gekkós, 2011.10.22 03:14)

Bekövetkezett!
Megloptak! Kilestek! Beugrottak! Kidobták! Elvitték!
Majdnem szomszédok! Gratulálok! Nem vagyok hülye, bár annak néznek!

Re: Re: Re: Re:

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.10.22 08:05)

Tisztelt Gekkós!
Ki lopta meg? Mit loptak el? Kik ugrottak be? Mit dobtak ki? Mit vittek el?
Kik majdnem szomszédok? Nem nézem hülyének ,de én érzem magam hülyén mert semmit nem értek a bejegyzéséből, de ha ez is volt a szándéka akkor bocs én vagyok a hülye.

Re: Re: Re: Re:

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.10.23 11:09)

Tisztelt Gekkós!

Ne izéljen má ,mi történt tiszta ideg vagyok.
Vagy ez valami megfejtésre váró rejtvény?
A megfejtést hova lehet küldeni?
Mi a dij? Horváth Rozi szakácsköny?

Re: Re: Re:

(Gekkós, 2011.10.23 19:15)

Beugrottak mert nincs szögesdrót. Kertiszerszám (sövénynyíró) bánta a látogatást. Kinézték mert kint hagytam az eresz alatt. Nincs itt közbiztonság.
Tanulság: 1,) nem lehet látható helyen hagyni dolgokat.
2,) kerítést megmászhatatlanra alakítani.

Köszönöm!

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.10.23 18:31)

Köszönet a Nagymaros-i Kittenberger Általános Iskola tanulóinak és felkészítő tanárainak a 2011.október 22.-én a művelődési házban megtartott 1956.október 23.-i Forradalom és Szabadságharc 55.évfordulója alkalmából megtartott tartalmas ,megható szép ünnepi műsoráért .

Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!

gekkós

(szemüveges, 2011.10.22 08:24)

Mi történt? Betörtek hozzád? Írd meg, legalább tudjuk, hogy mire számíthatunk


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48

Következő »