Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagymarosról várjuk a véleményeket, észrevételeket, javaslatokat

2010.12.21

Kedves Nagymarosiak!

 

Ezen az oldalon várjuk a Nagymarosi Önkormányzattal és Nagymarossal kapcsolatos pozitív és negatív észrevételeket.

 

Kérjük írjátok meg mit gondoltok városunkról és annak vezetéséről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: szegény kisebbség

(Poirot, 2011.07.16 14:17)

Nos Tisztelt Hunyu mégis nagyon úgy tűnik ,hogy az ÜTI hazudott,hogy részeg lett volna azt fel sem merem tételezni ,mivel az már katonai bűncselekmény lenne és azért annyit kaphat,hogy a műanyag lakat is elvásna mire szabadul. A kisebbségnek a keresztelő alkalmából a csendrendelet alóli feloldozást tartalmazó engedély kiadását a váci önkormányzat kategorikusan cáfolta-több bajuk van annál minthogy Jenifer,Samanta,Jocky,Evelyn keresztelőjével foglalkoznának-az illetékes állomány parancsnok pedig védve(elég bután)a beot. azt mondta,hogy a papírt elkeverte valahova. Na ez is egy nagy hülyeség és parasztvakítás ugyanis az ilyen papírra már az egy napos zsaru is vigyázz mint a szeme világára tudni illik ilyen esetben ezzel a dokumentummal védi a hátsóját. Ez még annál fogva is lehetetlen mivel az ilyen megkeresés a váci jegyzőtől a váci kapitányságra érkezik ahol iktatás után a tárgyból következően a Közbiztonsági Osztályvezető kapja meg aki kiszignálja a területileg illetékes rendőr őrsnek itt szintén iktatják és az őrs pk. a kérelemnek megfelelő időpontban igazítja el a szolgálatot-jelen esetben az ügyeleti -,hogy "felháborodott" pogárokat igy "homályositsák" fel. Tehát esetünkben három hivatal iratárában kéne nyomának lennie e tárgyban született dokumentumnak,de sajna úgy tűnik sehol sincs.

Re: Re: szegény kisebbség

(Szomszéd, 2011.07.11 20:20)

Mi utcánkban is buliztak. Részegen óbégatott a pöffeszkedő nyaralós társaság. Ez itt úgy működik, hogy összebeszélnek, 2-3-4 család összejön, aztán ereszd el a hajamat hajnalig. Másnap (vasárnap) hajnali 6-kor már készült a kiközösített szomszéd a fűnyírásra. 7-kor bele is kezdett. Kis nyári ordítozás. Mezőőr kihívva, nyírás leállítva, delikvens kiröhögve, hányinger...
Olyat is hallottam, hogy majd ők elüldözik. Egyeseknek erről szól a nyaralás? No komment!

Re: Re: Re: szegény kisebbség

(Szimon Attiláné, van akinek csak " csöves", 2011.07.18 18:57)

Erősen beindult a társaság, jönnek a hazugságok, a fenyegetések.Szegény jó M. azt terjeszti, hogy én azt írtam, hogy egy bombát kéne bedobni az udvarba...ugye, tudod, hogy hazudsz? Nemcsak engem, hanem a lányomat is fenyegeti valamilyen csámpailajos meg horvátákos, meg mittudomén ki.Ne merjetek ránézni a gyerekemre!!!!!!! Ha egyetlen haja szála is meggörbül a gyerekemnek, a börtönben rohadtok meg! Kis szarháziak, ahogy riszáljátok magatokat az utcán, röhejes! Ma délután erzsike üvöltött be az autónkba a fogatlan szájával, hogy gyere csöves... a többi nem tűr nyomdafestéket. Egyáltalán, honnan van az állandó segélyeseknek internetre pénzük? Ez csak úgy eszembe jutott... és mondjátok, analfabéták vagytok? 1-2 osztályt azért csak végigültetek, nem? Mégis ilyen szörnyű a helyesírásotok!Egy költői kérdés: meddig gondolják ezek, hogy így viselkedhetnek? Ki állítja meg őket végre? 8-10 suttyóról van szó, csak az a baj, hogy valakik a háttérből erősen ferdítik a dolgokat, és ál-rasszista bulit csinál belőle.

Re: Re: Re: Re: szegény kisebbség

(defjklwefse, 2011.07.19 11:44)

Miért? Nem dobna?

Re: Re: Re: Re: Re: szegény kisebbség

(Sz.a., 2011.07.23 16:02)

Képzeld, nem dobnék! Ez Matildka rémálma. Az én erkölcsi mércém egész más, mint a tietek! Gyűlölöm a hazugságot, az erőszakot! Ti nagyon sokszor hazudtok, bele a másik képébe, és nagyon sokszor vagytok erőszakosak! Ezt kár tagadni, ez van! A saját cigánytársaitokat is átveritek, lehetetlenné teszitek az életét, ha úgy hozza a kedvetek. Ennyi.
És miért ne cigányozzak? Ha van cigány önkormányzat, ha van cigány felzárkóztatási program 60 milliárdért a mi adóforintjainkból, akkor van cigányság is, nem? Vagy ez már nehéz?

Fórumozók.....

(sfffgd, 2011.07.19 12:09)

Volt egy kis időm és végigolvastam a fórumot. Észrevételem az, hogy az itt fórumozók nagy része a minimálisan elvárható jogi, mikroökonómiai, makroökonómiai és államigazgatási ismeretekkel sem rendelkezik. Mindezek mellett nagyon nagy késztetést éreznek a hőbörgésre a tényleges megoldás helyett. Miért van ekkora elutasítás az emberekben azokkal szemben, akik máshogy látnak egy szituációt? Ha ennyire kritikusak vagyunk mással, magunkkal szemben miért nem?

Re: Fórumozók.....

(Poirot, 2011.07.21 18:53)

Ne a vakvilágba.............vau,vau,vau
K O N K R É T U M O T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Fórumozók.....

(Sz.A., 2011.07.22 22:05)

Ugye, Te vagy K.? Ráismerek a stílusodra.

fórum

(Szimon Attiláné, 2011.07.22 13:57)

Egy kis témaváltás: aug.3-án, 18 órakor fórumot tart a nagymarosi Jobbik.Vendégeink: orosz Mihály érpataki és Juhász Oszkár gyöngyöspatai polgármesterek. A témánk: hogyan válhat élhetővé egy település?

Gyertek el nagyon sokan, a helyszín valószínűleg a Műv.Ház lesz.

feljelentés?

(szemüveges, 2011.07.21 11:21)

Kedves Büntetett Fürdőző!
Maroson még ez is másképp megy!
Ott van a jegyzőkönyv a hivatalban, a kis lopós meg a helyén... röhög a világba.

Re: feljelentés?

(Büntetett fürdőző, 2011.07.21 11:34)

Rendben, hogy nem alkalmazzák a törvényt:

2010 májusától érvényben lévő törvény: 20 000 Ft alatti értékű lopást 48 órás elzárással büntetik.

De, hogy továbbra is közfeladatot ellátó személy?

Maroson tényleg másképp megy!

Siralmas!!!

nagymaros

( Nézkörül? Akárki., 2010.10.16 18:44)

Úgylátom itt mindenki Bűnbakot keres a sajátportáján meg áll a szemét.
A Fehérhegyen hánypedofil,homoszexuális él..

Re: nagymaros

(hfhdhdhs, 2011.07.18 14:11)

1 sem a faluban annál inkább

Re: Re: nagymaros

(Poirot, 2011.07.18 18:18)

Ha ezt meglátja a Polgármester Úr lesz balhé amikor megmondta,hogy ez nem falu hanem város.
Bizonyíték:több buszmegálló,fizető parkoló,több mint 13 milliárdos projekt amelyben van 200 ötcsillagos és nyolcvan három csillagos szállodai szoba
a világon sehol nincs ilyen falu. EZ VÁROS!!!!!!!!!!!!!

Re: nagymaros

(blablabla, 2011.07.19 19:18)

Ne a Fehér hegyen keresd Öcsi, mert a faluban lakik.

Re: Re: nagymaros

(Krizantém, 2011.07.20 00:11)

Na igen a falu szája, ami sohasem téved...
IGAZ???
Az önálló gondolkodással baj van...
IGAZ???

Aki ezt beveszi az ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Poirot, 2011.07.07 21:39)

Végre látható a kábel tévén a testület június 20-án megtartott testületi ülése. A wellness beruházással kapcsolatban Sulyok úr bő egy órán keresztül ecsetelte a nagy semmit és fenyegette a testületet ,hogy elviszi a beruházást máshova. A testület tagjai és Szomráky Pál Úr korrekt kérdéseket intézet valami kézzel fogható dokumentum bemutatására ,de minden esetben elutasítást kapott. A sok semmi után Ivor Andrásné asszony tényleg-Sulyok úron is segíteni akarva- kompromisszumos javaslatot tett ,hogy legyen szíves bemutatni a
Széchenyi terv pályázat befogadó nyilatkozatát. Aki nem látta az adást az szerintem most azt hiszi hazudok Sulyok Úr erre azt válaszolta,hogy nem teheti mivel az is titkos!

Kérem szépen valaki magyarázza meg nekem kis pondró egysejtűnek,hogy mi van azon a papiroson titkos ami azt tartalmazza,hogy xy személy (hivatal) a mai napon átvette a Sulyok és Szabó Kft képviselőjétől a Széchenyi terv keretében elnyerhető támogatás igénylésére pályázatát. Aki ezt tudja kérem segítsen mivel benne vagyok már a korban és nem szeretnék hülyén meghalni.
Sajnálom ,de Szomráky Úrral értek egyet aki az ülésen -nem ezekkel a szavakkal,de értelme szerint- azt mondta,hogy Sulyok úr Nagymaros Város Önkormányzatát palira veszi(elnézést Szomráky Úr) már akit lehet. Két a JOBBIK által delegált képviselő Fekete és Szimon képviselő Urak kerek-perec kamuként kezelték a bő órás "parasztvakítást".

Re: Aki ezt beveszi az ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(yvxvbcxygcn vcx, 2011.07.19 22:21)

A kábeltévén az ülést végignézve és az újságot kézben elolvasva, az első kérdés, mi bennem felmerült:

Újság szerint Szimon Attila nem fogadta el a beszámolót. Természetesen, hogyan is fogadhatta volna el, ha JELEN SEM VOLT az elfogadásakor....

wellness,lesz,mi lesz?

(Poirot, 2011.07.04 12:46)

Polgártársak!

Mondja meg valaki ha tudja,hogy 2011.július 02.-án a nagymarosi kábel tévé miért nem a több mint tíz nappal (06.20.-án) megtartott testületi ülést sugározza. Azt sem tudom,hogy az önkormányzat honlapján miért május 30.-án megtartott testületi ülés jegyzőkönyve olvasható.
Komolyan mondom ez a testület per pillanat úgy működik mint anno a bécsi kamarilla és nem mint az itt lakók által megválasztott képviselet.

Úgy hírlik ,hogy a wellness biznisz fő beruházója a módosított szerződés pontjait sem tudta teljesíteni. Hírlik az is ,hogy -polgármester úr szerint- informális találkozóra hívta fehér asztal mellé a testületet ahol az újabb teljesítési engedmények fejében a beruházást még egy csodálatos híd megépítésével is kecsegteti a bizalmukat beléje helyezőket.

Az is hírlik ,hogy ezt nem mindenki vette be és egyre többen kétségeiknek adtak hangot a június 20.-i testületi ülésen.

Jó lenne már ezekkel kapcsolatban biztosat tudni.
Addig is várom javaslataikat ,hogy a wellness hidat milyen néven nevezzük.

Re: wellness,lesz,mi lesz?

(Optimista, 2011.07.05 15:40)

Június 20-án volt az utolsó ülés. Biztos bosszantó, hogy az ember hiteles forrásból szeretne informálódni és napok telnek el, mégsem találja a jegyzőkönyvet a honlapon. Én kifejezetten értékelem, hogy Ön egyáltalán hiányolja! Azonban megkérem, hogy tegye fel a kérdést magának, hogy Ön mennyi idő alatt gépelné le egy testületi ülési szószerinti jegyzőkönyvét, ami tart 5-6 órán át, néha egymás szavába vágva, sokszor érthetetlenül, és vissza kell hallgatni vagy hatvanszor, hogy "mit is mondott?" Azon kívül a szabályozás szerint erre 15 nap áll a Hivatal rendelkezésére. Kérem, legyen kicsit türelmesebb.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48

Következő »