Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagymarosról várjuk a véleményeket, észrevételeket, javaslatokat

2010.12.21

Kedves Nagymarosiak!

 

Ezen az oldalon várjuk a Nagymarosi Önkormányzattal és Nagymarossal kapcsolatos pozitív és negatív észrevételeket.

 

Kérjük írjátok meg mit gondoltok városunkról és annak vezetéséről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ünnep

(Csipkerózsika, 2010.10.23 11:55)

Botrányos, hogy az 56-os megemlékezésen milyen kevesen voltunk!!! Ha én lennék az iskolaigazgató, hétfőn fegyelmit adnék az összes pedagógusnak!Mit várunk a gyerekektől, ha a tanáraik is ilyen közömbösek? Soha egyetlen ünnepen nincsenek jelen, sem ők, sem az óvónők, sem a hivatali dolgozók, sem az orvosok, stb. A település elöljáróinak kéne példát mutatniuk!
Határtalan közömbösség van Nagymaroson! Minden téren!

legyen vége!!!!!!

(Fehérhegyi II., 2010.10.21 15:16)

Megnéztem a két videofelvételt. Százszor láttam már, de még most sem tudom indulatok nélkül végignézni!A pimasz purdé, és a többi röhögő szarházi! Na kérem, ők lesznek a jövő adófizetői!
Mikor állunk már a sarkunkra?????????? És mikor áll a sarkára az a néhány tisztességes cigány????
Nagymaroson is az ő kezükben van a megoldás! Aki szemét, rohadék, annak a közelébe sem engedném a gyerekemet, hozzá se szólnék, segély: nulla! Aztán megtanulná, hogy hol a helye. Nincs pár tökös férfi ebben a faluban? Azt a néhány trógert jól meg kéne simogatni pl. Fa testápolóval, hogy féjjon neki! Másból úgysem ért!

Tényleg nem lenne más megoldás,

(Marosi, 2010.10.21 10:13)

csak a gyermekek kiszakítása a családi körből és emberré nevelése. Nézzük csak meg, Böjte Csaba milyen embereket nevel az utcáról összeszedett cigány kölykökből. Egyszerűen a roma anyák, apák és családjuk nagy része annyira sötét és primitív, hogy nem fogják fel a nevelés és példamutatás fontosságát. Az alma nem esik messze a fájától...
Kedves Mife!
Én biztosan feljelenteném, ha látnám, hogy póráz nélkül sétáltatnak egy ilyen gyilkos ebet.

Miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Nagy Judit, 2010.10.20 23:20)

http://www.youtube.com/watch?v=-vz0TBz2n98&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=Bjhs2wol-ko&feature=player_embedded#!

Nagypofájú cigány

(mife, 2010.10.20 15:40)

Adjon az Isten! Szebb jövőt! (De gyorsan!)
Tegnap történt, a nejem söpörte az utcát, mert mi olyat is szoktunk ám, nem olyanok vagyunk mint azok, akik hazafelé menet a CBA-bban vásárolt mindenféle moslék, csomagolásától megszabadulunk mire hazaérünk. No, de vágjunk bele! A bizonnyal fárasztó egésznapi munka után még kutyaséltátatásra is időt szakító, cigány honfitársam, az akinek az a szép falnakrohant fejű pitbullja van lekapcsolta a póráról az ebét és a feleségemhez jött, gondolom azzal a szándékkal, hogy a seprűt a kezéből kivéve kivegye a részét a munkából. Feleségem megkérte, hogy kösse meg a kutyát, erre ő azt felelte, hogy az arra van, hogy "EMBERT ŐLJÖN!". Kedves nem barátom, ha esetleg olvasod, vagy valaki aki tolmácsolni tudja feléd, üzenem, anyukádon edzen a kutyád!
Azért elpofátlanodott ez a retek társaság, de nagyon!
Kérdezem a helyi Mohácsi Viktóriánkat, Ilonkánkat lelkemet a Diófa utcába, hogy ezeket kéne nekem, nem szegregálni, ismételten sokadszor segítő kezet nyújtani, hogy kiemelkedjenek a sötétségből? Amire egyébként ambiciójuk sincs! Próbálkozzanak előbb rendet rakni a saját fajtájuk között, találni valakit akire hallgatnak, olyat aki kordában tudja tartani őket, s ha majd ez sikerül, no akkor nyújtogassák a kezüket! És üzenem a nagy fajvédő liberál szarháziaknak, lehet felkarolni, hazavinni pár ilyen családot, vajon hány ilyen mocsok cselekedte ezt meg?

Ide nekünk a "Szebb jövőt"!

Üdv. mife.

Nézkörül?Akárki

(Fehérhegyi II., 2010.10.16 22:52)

Helyesírás!!!!!!!!!!!!

Mi történt?

(Fehérhegyi II., 2010.10.11 20:37)

Kedves Gigi! Meséld el, mi történt? Nem tudok semmiről.A cigizést tényleg meg kéne tiltani, mert az iskola fölött, a Nap u-ban bagóznak a gyerekek.A pedagógusok meg bárhol... :(

Na végre!

(Gigi, 2010.10.11 16:31)

Na végre egy tökös, kemény iskolaigazgató.
Már régen ez kellett volna. Még megtiltanám a helyében a dohányzást az iskola környékén is.
Köszönjük Igazgató úr, hogy keményen betartja és betartatja a szabályokat.

Kedves Fehérhegyi II.

(Városi, 2010.10.02 22:35)

Nem hiszem, mert miután felhívtam az Önkormányzatot hogy a Vízműveket értesítsék, megjelent a Vízműves kocsi, és meg is szüntették a vízfolyást. Úgyhogy nem hiszem hogy mosásról lett volna szó. Pláne 3 napig?

víz

(Fehérhegyi II., 2010.10.02 14:59)

Kedves Városi!
Nem lehet, hogy a Kálvárián lévő tartályt mosták, vagy fertőtlenítették? Mert akkor szokták a vizet kifolyatni.Bár azért is kár!

Fehérhegyi csőtörés

(Városi, 2010.10.02 11:40)

Kedves Fehérhegyi II.
A 28-as számtól följebb lehetett a csőtörés és az árokban zubogott lefelé a csatornába.

víz

(Fehérhegyi II., 2010.10.01 11:28)

A Fehér hegy melyik részén történt ez?

Érdektelenség

(Városi, 2010.09.26 16:42)

Kb. 2 hete a Fehér hegyen volt dolgom. Az utca középtáján azt láttam, hogy zuhog lefelé a víz. Megkérdeztem egy ott lakót, mióta folyik? Azt mondta már reggel óta. Gondoltam, biztosan szólt valaki a Vízműveknek. Másnap ugyancsak arra mentem és mit látok? Ugyanúgy folyik a víz, nem kicsit. Akkor megkérdeztem, hogy beszólt-e valaki, azt mondták, hogy biztosan. Harmadik nap még mindig folyt a víz. Akkor hívtam fel az Önkormányzatot, hogy intézkedjenek. 1 óra múlva ott volt a Vízművek kocsija. Kérdezném, hogy ott lakókat nem érdekli, hogy folyik a világba a drága víz? Ha nem az ő számlájukat terheli akkor nem képesek tárcsázni az illetékeseket?

Jó példa

(Gellért, 2010.09.22 21:38)

Fel kell venni a harcot: http://www.youtube.com/watch?v=wYRFJWRE9H8

ugyanez!

(Fehérhegyi II., 2010.09.22 20:48)

Ugyanezt mesélte a lányom: a marosi állomáson futott utána ez a kutya, igaz, a gazdája is futott, de rátartotta a gyerekemre.Elmesélte, hogy behunyta a szemét, és reszketve várta a támadást.( 44 kilós vékony kislány )
Jó buli volt!
Miért kéne szeretnem ezeket a hulladékokat?

Sürgető a megoldás

(Stifolder, 2010.09.22 20:36)

Szégyen, hogy ezek megtörténhetnek. Mi adtuk a lovat alájuk és most megnézhetjük magunkat. A Franciák és az Olaszok nem nyelnek ennyit.

Kamasz cigánygyerekek Bull terrierrel a vonat peronján jót röhögnek a kutyától ijedező és a beszólásaikon mérgelődő leszállókon. Már Vácon az állomáson csinálták a fesztivált. Leszállás után a Nagymarosi peronon volt egy kisebb cirkusz. Figyeltem őket. Sportot űznek a hirigből.
Egyre vérmesebbek. Sürgősen megoldást kell találni.

Adjon az Isten szebb jövőt!

jövőkép

(Szimon Attiláné, 2010.09.22 15:03)

Én is ott voltam a fórumon. Elmondtam, hogy addig, amíg-ha kilépek az utcára- úgy megy el mellettem sok-sok cigánygyerek,hogy rámkiabál valami otrombaságot,"Szimon kapd be a f...-m, vagy hasonlót, és ezen jót derülnek a felnőttek, hát addig itt nem változik semmi sem!!!!!!!!!! Szándékosan sokkoltam a társaságot, hogy kimondtam, amit naponta kapok a kis cigányoktól, azt hittem, hogy elakad a lélegzetük. Erre: jókedvű nevetés, kuncogás volt a válasz.Úgy tűnt. hogy az ott lévő cigány anyukák büszkék arra, hogy milyen vagány a gyerek... ez biztosan a Jobbiknak szól... mondta a fórum levezetője.Igen, az óvodás, vagy a kamasz gyerek tudja, hogy a Jobbikot utálni kell...na ne!Egyébként, ha valamelyikük venné a fáradtságot, és elolvasná a Jobbik cigány-programját, rájönne, hogy milyen hülyítést hittek el eddig a hisztériakeltő vezetőiktől!Ha akarja valaki, bemutatom a cigány gárdista barátainkat, még fénykép is van róluk itt a honlapunkon. Ennyit a Jobbik és a Gárda rasszizmusáról. Ja, és két napon keresztül lapátoltuk a homokot Felsőzsolcán a cigány házakat védve...Ti mikor segítettetek nekünk? Bármilyen kicsit? Hadd halljam!

Fotópályázatot hirdetünk " Cigány házak virágoskertjei" címmel. Hányan indultok? Rajta!Értékes nyeremények lesznek.

Mosoni írta: önmagukat rekesztik ki, és ez így igaz. A legtöbben rasszistábbak a rasszistáknál! Utálnak minket, és ha valaki a cigányok közül ki akar válni közülük, annak jaj! Azt keményen kiközösítik. Sajnos nagyon kevés van, aki ki szeretne váni, inkább az a jellemző - látszott a fórumon is- hogy takargatják egymás balhéit, mellébeszélnek, " hát itt mindenki rokon..." hangzott el.
Akkor? Mit akarunk? Mikor lesz változás? Sohanapján!

Adjon az Isten szebb jövőt!

Választó

(Mosoni, 2010.09.22 12:47)

A cigányság önmagát rekeszteti ki. Nem akar integrálódni. Ennyi.

Csak a pénz számít?

(Marosi, 2010.09.22 09:11)

Én is ott voltam és szomorúan tapasztaltam, hogy a megoldást csak a pénzben látják. Köztük nincs pár olyan ember aki ingyen elvállalná egy-egy délutánra a gyerekeket? Esetleg kirándulni vinné őket vagy focizni? Ez nem kerül pénzbe. Miért mindig kívülről várják a segítséget? Kedves roma anyukák! Otthon foglalkozni kell a gyerekkel amíg kicsi. Olvasni nekik, beszélgetni és JÁTSZANI velük. Ez sem kerül pénzbe és kifizetődő. A TV elé ültetni őket marha könnyű és azután majd lehet panaszkodni, hogy a gyerekkel nem lehet beszélni és nem fogad szót. A gyerek a tükörképünk, ne felejtsük már el. 6 éves korig amit kap, azt fogja "visszaadni". Ha azt látja, hogy anyuka dohányzik, akkor ő is azt fogja tenni. Ha azt látja a rokon BMW-vel jár és tele van arannyal miközben nem dolgozik akkor arra fog vágyni és nem a rendes munkára. El kell nekik magyarázni türelemmel, szeretettel, hogy mi a helyes. Válogassátok meg, kivel barátkozik a gyermeketek!!! Mutassatok példát nekik és akkor ők is azt követik majd. A kamaszkor csak egy kis kitérő de szeretettel és megértéssel át lehet vészelni.

ez önkormányzat?

(Poirot, 2010.09.22 08:36)

Részt vettem a "Cigány Fórum" heti rendezvényén ahol két lelkes fiatal próbált megoldást keresni a csellengő fiatalok problémájára. A fórumon kiderült ,hogy a nagymarosi cigány önkormányzat évi 530 ezer forinttal gazdálkodik és -ami konkrétan elhangzott- ebből a pénzből négy fiatal táncost utaztattak ,etettek,itattak.
A fórum kezdete után egy órával megjelent a cigány önkormányzat jelenlegi vezetője aki arra a kérdésre ,hogy ebből a pénzből mit csináltak az ifjúság épülésére úgy válaszolt,hogy ez a pénz nem a cigányságé hanem az önkormányzat működésére van.
Ekkor hagytam ott a fórumot.

Közöm hozzá semmi de "....jól gondoljátok meg proletárok..." mi szükség van az ilyen cigány önkormányzatra aki a saját gyönyörűségére működik évi 530 ezerért.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47

Következő »