Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagymarosról várjuk a véleményeket, észrevételeket, javaslatokat

2010.12.21

Kedves Nagymarosiak!

 

Ezen az oldalon várjuk a Nagymarosi Önkormányzattal és Nagymarossal kapcsolatos pozitív és negatív észrevételeket.

 

Kérjük írjátok meg mit gondoltok városunkról és annak vezetéséről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: közlekedés probléma !

(........????, 2012.09.13 16:35)

Rabokat dolgoztassák kevés a munkás így nem kell embereket alkalmazni több pénz marad a zsebben hajrá ,munka folyik a tisztességes ember meg haljon éhen, mert nincs munkájuk meg 2 éven belül minden gyárban építkezésen rabokat fognak alkalmazni , mert az államnak a cégnek tökéletesen megéri foglalkoztatási ráta meg egyre jobb dolgozhatnak természetesen pénzért amit gyűjthet , szobát kap stb., tanulhat meg mit tudom még miket , de mire kikerül hátttt !!!? lásd:viszkis stb....... nincs igazam ????

a megbékélés jegyében

(Cséfai István, 2012.08.02 16:02)

Érdekes több mint 48 órája én kis rasszista fasiszta neonáci hitlerista horthysta ecetrá ecetrá, irtam itt a szomszédomban egy becsületes roma családról aki minden hétvégéjét és kevéske pénzét áldozza arra,hogy a pusztulat önkormányzati ingatlanból otthont teremtsenek maguknak.
Tettemezt azért,hogy a rasszistának- lásd mint fenn a további felsorolást
-kikiáltott jobbik szimpatizáns is meglátja jót és az értéket,és elismeri azt.
Tettem továbbá,hogy a sok rasszistázó,aggodó mümájer is vegye a bátorságot és ha van hasonló tapasztalata-a felháborodásokból itélve számtalan ilyen élményük lehet- azt közkinccsé teszik. De eddig ugy tünik, hogy a becsületes dolgos roma család nem vágja ki a biztositékot.
Na ez a kis szösszenet tuti ki fogja verni csak nem a lényegben hanem valószinűleg én leszek az uj keresett náci tömeggyilkos.

Re: a megbékélés jegyében

(Szimon Attiláné, 2012.08.02 19:39)

Itt a másik nácista, fasiszta, rasszista, Horthysta, izéista, én. Igaz, hogy a közvetlen szomszédainkkal baráti a viszonyunk, a fölső szomszédainkkal szintén, a szilveszteri bulikat a mi pincénkben rendezzük. Amikor külföldre ment dolgozni a szomszéd, útravaló kenyeret sütöttem neki, ha sütit csinálok, az természetes, hogy átadok kóstolót, és vissza ők is, ha lekvárt főzök, megy a kóstoló, stb, stb, stb. közös névnapozások, soroljam még? Ez a pár sor azért érdekes, mert az elején nem írtam ki, hogy ők mind cigányok, de ki a frászt érdekel? Ez egyszerűen nem téma!!!! És ne is rugózzatok ezen, kár! Lesz@rom ezt a dolgot, ha valaki épít, az a barátom, ha rombol, akkor az ellenségem. Hogy milyen színű a bőre? Nem érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja, és nem csak a szomszédaimmal vagyok így, hanem sok más marosi cigányemberrel is, akikkel semmi bajunk egymással. De a szarháziak kerüljenek.

Re: a megbékélés jegyében

(hhhh..., 2012.08.07 18:22)

Bohóc

Re: Re: a megbékélés jegyében

(Cséfai István, 2012.08.21 15:18)

A cirkusz világának szeretettel és tisztelettel jogosan körülvett személyisége.
Olyan cirkusz a világon nincs amiben nincs bohoc.
Most aztán barosmi okos voltál setétség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Re: Re: a megbékélés jegyében

(hhh, 2012.08.21 22:26)

Bohóc? Köpönyegforgató? Vajon melyik?

Re: Re: Re: Re: a megbékélés jegyében

(Csáfai István, 2012.08.22 05:34)

Kedves három hö!

Ha Ön szerint ezek szinonim fogalmak akkor nem tudok mást mondani mint,hogy keresse fel orvosát sürgösen.

fenyegetés

(Szimon Attiláné, 2012.07.30 11:42)

Kb. 2 órával ezelőtt a Fehér hegyen Gáspár R. kőkeményen megfenyegette a férjemet, Szimon Attilát. Mert " valaki" föltette a netre, hogy ő lopott betont az útépítésről. A fél utca látta, könyörgöm!!! Attila meg a számítógép közelébe se megy! Azért írok, hogy ha esetleg a családunkból bármelyikünknek baja esik, akkor puding többet tud a dologról...
Itt tartunk, fényes nappal fenyegetik az embert! 2012.Nagymaros, Magyarország, Európa...

Re: fenyegetés

(Cséfai István, 2012.07.30 12:23)

Érdekes én olvastam az esetről a netten ,de név egyáltalán nem volt emlitve.
De úgy látszik ,hogy az égő ház tulaja kiabál.
Gyalázat,hogy becsületes embereket fenyegetndek fényes nappal.
Tányleg kár ,hogy a polgi-jogosan- pont most van nyaralni más pedig nem olvassa az önkormányzatnál ezt az oldalt igy tovább fogy a nagymarosi csáki beton. Pedig nem lenne nehéz a bizonyitás a beton nem áll odébb. Azt is hallottam,hogy az udvar pormentesitésére alkalmazott beton döglött volt. A kivitelezésért felelös személlyel szemben kártéritési eljárást kellene inditani ,hogy a munkaidö végeztével a közösség pénzéből fizetett fel nem használt betont nem tette be a hűtőbe hanem hagyta bedögleni,és végül is az udvar tulajdonosa áldozatot hozott a közért,hogy a döglött betont plusz költség nélkül lehetett semlegesiteni.

Re: Re: fenyegetés

(., 2012.07.31 09:35)

Már megint a polgi... Ha holnap a földreköpök, azért is biztos ő lesz a felelős! Mert nem fogja meg a baltát és sétál el a rosszfiúkhoz? Különben is: nem Szimon Attila a közbiztonságis? Ezek szerint itt az oldalon többen is tudják, ki lopott. Miért nem tesznek feljelentést? Javítsanak ki az exzsaruk, de aki tud a bűncselekményről és nem jelenti, az bűnrészessé válik! Nem mellesleg emberek hijján a polgárőrségünk haldoklik!

Re: Re: Re: fenyegetés

(Cséfai István, 2012.07.31 11:42)

Azt látom,hogy nem nekem van vonzalmam a polgihoz hanem önnek az,hogy ez a vonzalom homokos e vagy sem azt nem tudom mert a neme a jelbúl nem állapitható meg. Egy biztos,hogy a polgiért kőnnyeket hullat.
Mindenesetre a névtelensége sokat elmond,bátor.
Én csak azt kivántam jelezni az előbbiekben,hogy ha itthon lenne a fej biztos nem tőrténhetne ilyesmi mert elsősorban az ő kötelessége Nagymaros vagyonanának a védelme,és mint kőztudott ezért eddig is megtett mindent.
Szimon Attila sok mindent tesz és tett eddig is a városért,nem a zsebét tőmi. Amikor a rendőrség kis városunkból távozott nem volt pozicióban.
Okoska mint exzsaru elmondom ,hogy nincs feljelentési kötelezettségem ez csak a tényleges szolgálati viszonyom idején állt fenn.
Az őnkormányzatnak viszont egy vizsgálat inditása
- ilyen gyanú esetén- kötelessége lenne. Ha figyelemmel kisérné a testúlet űléseit akkor azt is láthatná hogy egyedúl SZIMON képviselő Ur volt az aki vizsgálatot kezdeményezett a vagyonkezeléssel kapcsolatban.
Tőbb bátorság ismeretlen biztos jól esne ez a polginak ha ezt a vonzalmat névvel is felvállalná, a másságot nyugodtan lehet vállalni csak nem kell vele felvágni.

Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(Kis László, Nagymaros, Váczi út 225, 2012.07.31 13:13)

Mi ez a nagy névfetisizmus?

Re: Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(Cséfai István, 2012.07.31 13:26)

Nem névfetisizmus hanem nem a lélekromboló homokos liberalizmus utálata ahol gyáva gerinctelen senkik sértegetnek hatalmas bátorsággal névtelenűl.
Aki nem meri vállalni a saját arcával a kritikai véleményét az Őn szerint egy jellemes ember. Ne válaszoljon rá költöi kérdés vót.

Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(..,, 2012.07.31 13:21)

Kedves POIROT! Maga mióta ilyen bátor?

Re: Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(Cséfai István , 2012.07.31 16:39)

Névtelen!
Na azért tartunk itt ahol tartunk mert az,hogy valaki a véleményét nevével arcával vállalja az olyanoknak mint Őn bátorságot és nem természetességet jelent.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(..,, 2012.08.21 08:30)

Nem akarom provokálni: de akkor úgy kérdezem, Ön mióta ilyen természetes? És előtte hosszú hosszú ideig mint POIROT miért nem vállalta nevét és arcát?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(Cséfai István, 2012.08.21 12:42)

Azóta amióta a polgi-ként irka-firkáló rám piritva leleplezett és elszégyelltem
magam,hogy tényleg miért nem merem vállalni véleményem névvel arccal.
Hát igy tőrtént remélem kielégitettem kiváncsiságát bátor névtelen én sem gondolnám,hogy provokálni akartam volna.
Itt az aki általánosságokban mond véleményt annak nem is kell ,hogy a nevét adja irásához,de amikor valaki markáns véleményt mond mint én ,hogy a polgiként firkálgató egy hazug senki akkor annak kötelezö a nevét adnia,hogy az akiről véleményt mondtak a beigért jogi lépéseket -már több mint egy éve - megtegye.

Re: Re: Re: fenyegetés

(Szimon Attiláné, 2012.07.31 13:49)

Én nem is említettem a polgit.
Az a megjegyzés, hogy " különben is: nem Szimon Attila a közbiztonságis" ? - de, ő a megbízottja ennek az ügynek, ami azt jelenti, hogy ha tudomására jut szabálysértés,bűncselekmény, akkor azt a város vezetői tudtára hozza, ugyanis az információ áramlás hogy úgy mondjam...nem működik. Illetve egy irányba. Hogyan történhetett, hogy mikor a városvezetés megtudta ezt a bizonyos beton-ügyet, nem hozott kielégítő intézkedést. Tudomásom szerint az illetékes építésvezető értesítése történt meg csupán, ezt követően rakták le a teherautó platójáról kapkodva az iskolánál a betont.
Mindez világos nappal, a sok járókelő szeme láttára történt.Tehát kedves nevedet nem vállaló beíró honnan tudod, hogy ki volt éppen az , akinél betelt a pohár? És hogy a polgárőrségünk haldoklik? Miért? Te hány órát töltöttél szolgálatban? Ingyen és bérmentve, veszélyt vállalva? Ne köpködjünk egymásra, hanem a rossz legyen rossz, a jó legyen jó! Ne a tolvaj fenyegetésére kelljen megvédenie magát az embernek! Ha valaki lopott, és lebukott, húzza be a fülét-farkát, és kussoljon! Az ilyen hülye blöfföt meg kerülje, hogy ő tudja, hogy Szimon Attila írta ki, hogy lopja a betont, mert neki van egy olyan szerkezete, ami megállapítja, hogy éppen ki mit ír a neten :) :) :)

Re: Re: Re: fenyegetés

(Nemrasszista, 2012.07.31 17:48)

Igen , a Polgármester és a városvezetés a hibás ! Bele kellene férnie a költségvetésbe a térfigyelő kamerák felállításának a Fehér hegyen és környékén. Az már bizonyíték lenne , mert tárolja a felvételeket , azt is , ha le akarják verni , vagy hatástalanítani. Egyetlen nyaraló sincs már a Fehér hegyen , ahová még nem törtek be. Nem vagyok rasszista, de mindenki tudja , hogy a kábeleket égető cigányok a tettesek. Az ezerszeresét ellopták már annak , amennyibe a térfigyelő rendszer kerülne. De a városvezetést nem érdekli, hogy becsületes emberek százainak dúlják fel az otthonát , és nem elég amit ellopnak , még szándékosan rongálnak is. Erről mi a vélemény ?

Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(Cséfai István , 2012.07.31 18:56)

Az sok embernek aki kompetens nem érdeke itt.
Ha rákérdez illetékeseknél elöadják,hogy ilyen témában száz éve nem volt pályázat kirva.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47

Következő »