Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagymarosról várjuk a véleményeket, észrevételeket, javaslatokat

2010.12.21

Kedves Nagymarosiak!

 

Ezen az oldalon várjuk a Nagymarosi Önkormányzattal és Nagymarossal kapcsolatos pozitív és negatív észrevételeket.

 

Kérjük írjátok meg mit gondoltok városunkról és annak vezetéséről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: fenyegetés

(Cséfai István, 2012.07.31 11:42)

Azt látom,hogy nem nekem van vonzalmam a polgihoz hanem önnek az,hogy ez a vonzalom homokos e vagy sem azt nem tudom mert a neme a jelbúl nem állapitható meg. Egy biztos,hogy a polgiért kőnnyeket hullat.
Mindenesetre a névtelensége sokat elmond,bátor.
Én csak azt kivántam jelezni az előbbiekben,hogy ha itthon lenne a fej biztos nem tőrténhetne ilyesmi mert elsősorban az ő kötelessége Nagymaros vagyonanának a védelme,és mint kőztudott ezért eddig is megtett mindent.
Szimon Attila sok mindent tesz és tett eddig is a városért,nem a zsebét tőmi. Amikor a rendőrség kis városunkból távozott nem volt pozicióban.
Okoska mint exzsaru elmondom ,hogy nincs feljelentési kötelezettségem ez csak a tényleges szolgálati viszonyom idején állt fenn.
Az őnkormányzatnak viszont egy vizsgálat inditása
- ilyen gyanú esetén- kötelessége lenne. Ha figyelemmel kisérné a testúlet űléseit akkor azt is láthatná hogy egyedúl SZIMON képviselő Ur volt az aki vizsgálatot kezdeményezett a vagyonkezeléssel kapcsolatban.
Tőbb bátorság ismeretlen biztos jól esne ez a polginak ha ezt a vonzalmat névvel is felvállalná, a másságot nyugodtan lehet vállalni csak nem kell vele felvágni.

Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(Kis László, Nagymaros, Váczi út 225, 2012.07.31 13:13)

Mi ez a nagy névfetisizmus?

Re: Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(Cséfai István, 2012.07.31 13:26)

Nem névfetisizmus hanem nem a lélekromboló homokos liberalizmus utálata ahol gyáva gerinctelen senkik sértegetnek hatalmas bátorsággal névtelenűl.
Aki nem meri vállalni a saját arcával a kritikai véleményét az Őn szerint egy jellemes ember. Ne válaszoljon rá költöi kérdés vót.

Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(..,, 2012.07.31 13:21)

Kedves POIROT! Maga mióta ilyen bátor?

Re: Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(Cséfai István , 2012.07.31 16:39)

Névtelen!
Na azért tartunk itt ahol tartunk mert az,hogy valaki a véleményét nevével arcával vállalja az olyanoknak mint Őn bátorságot és nem természetességet jelent.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(..,, 2012.08.21 08:30)

Nem akarom provokálni: de akkor úgy kérdezem, Ön mióta ilyen természetes? És előtte hosszú hosszú ideig mint POIROT miért nem vállalta nevét és arcát?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(Cséfai István, 2012.08.21 12:42)

Azóta amióta a polgi-ként irka-firkáló rám piritva leleplezett és elszégyelltem
magam,hogy tényleg miért nem merem vállalni véleményem névvel arccal.
Hát igy tőrtént remélem kielégitettem kiváncsiságát bátor névtelen én sem gondolnám,hogy provokálni akartam volna.
Itt az aki általánosságokban mond véleményt annak nem is kell ,hogy a nevét adja irásához,de amikor valaki markáns véleményt mond mint én ,hogy a polgiként firkálgató egy hazug senki akkor annak kötelezö a nevét adnia,hogy az akiről véleményt mondtak a beigért jogi lépéseket -már több mint egy éve - megtegye.

Re: Re: Re: fenyegetés

(Szimon Attiláné, 2012.07.31 13:49)

Én nem is említettem a polgit.
Az a megjegyzés, hogy " különben is: nem Szimon Attila a közbiztonságis" ? - de, ő a megbízottja ennek az ügynek, ami azt jelenti, hogy ha tudomására jut szabálysértés,bűncselekmény, akkor azt a város vezetői tudtára hozza, ugyanis az információ áramlás hogy úgy mondjam...nem működik. Illetve egy irányba. Hogyan történhetett, hogy mikor a városvezetés megtudta ezt a bizonyos beton-ügyet, nem hozott kielégítő intézkedést. Tudomásom szerint az illetékes építésvezető értesítése történt meg csupán, ezt követően rakták le a teherautó platójáról kapkodva az iskolánál a betont.
Mindez világos nappal, a sok járókelő szeme láttára történt.Tehát kedves nevedet nem vállaló beíró honnan tudod, hogy ki volt éppen az , akinél betelt a pohár? És hogy a polgárőrségünk haldoklik? Miért? Te hány órát töltöttél szolgálatban? Ingyen és bérmentve, veszélyt vállalva? Ne köpködjünk egymásra, hanem a rossz legyen rossz, a jó legyen jó! Ne a tolvaj fenyegetésére kelljen megvédenie magát az embernek! Ha valaki lopott, és lebukott, húzza be a fülét-farkát, és kussoljon! Az ilyen hülye blöfföt meg kerülje, hogy ő tudja, hogy Szimon Attila írta ki, hogy lopja a betont, mert neki van egy olyan szerkezete, ami megállapítja, hogy éppen ki mit ír a neten :) :) :)

Re: Re: Re: fenyegetés

(Nemrasszista, 2012.07.31 17:48)

Igen , a Polgármester és a városvezetés a hibás ! Bele kellene férnie a költségvetésbe a térfigyelő kamerák felállításának a Fehér hegyen és környékén. Az már bizonyíték lenne , mert tárolja a felvételeket , azt is , ha le akarják verni , vagy hatástalanítani. Egyetlen nyaraló sincs már a Fehér hegyen , ahová még nem törtek be. Nem vagyok rasszista, de mindenki tudja , hogy a kábeleket égető cigányok a tettesek. Az ezerszeresét ellopták már annak , amennyibe a térfigyelő rendszer kerülne. De a városvezetést nem érdekli, hogy becsületes emberek százainak dúlják fel az otthonát , és nem elég amit ellopnak , még szándékosan rongálnak is. Erről mi a vélemény ?

Re: Re: Re: Re: fenyegetés

(Cséfai István , 2012.07.31 18:56)

Az sok embernek aki kompetens nem érdeke itt.
Ha rákérdez illetékeseknél elöadják,hogy ilyen témában száz éve nem volt pályázat kirva.

Re: fenyegetés

(Gáspár Róbert, 2012.07.31 14:26)

Nem fenyegettem meg a férjedet csak rákérdeztem ,hogy miért írtok ilyet az emberről ,ha tudni akarjátok a betont nem loptam hanem kaptam ,mert felajánlották.Nem tudták feldolgozni..Amit tanukkal tudok bizonyítani..Ha még egyszer cigányozol a neten fel leszel jelentve.. A fenyegetésre vissza térve tanú van arra ,hogy nem lettél megfenyegetve a szomszédok is halloták..Máskor ne a netre írd hanem mond a szemembe,akkor leszel FER EMBER!!!..

Re: Re: fenyegetés

(Szimon Attiláné, 2012.07.31 15:58)

Bár eddig nem tegeződtünk, de legyen! Ha kell arra is tudsz tanút hozni, hogy éppen a Balatonon nyaraltál. Tudom, csak a családod volt ott. De mondok valamit: a férjemnek sokkal jobban hiszek, mint neked, ezért hiszem el, hogy megfenyegetted.
Mutasd meg, hogy hol cigányoztam a neten? Kíváncsi vagyok! És nyugi!

járások

(Cséfai István, 2012.08.13 19:54)

Megjelent a Magyar Közlöny mai számában vérosunk végleges besorolésa. Az elözetes információkkal ellentétben nem a váci hanem a szobi jéréshoz tartozik kis városunk. Járási székhely SZOB a hozzá tartozó települések:
Bernecebaráti-Ipolydamásd-Ipolytölgyes-Kemence-Kismaros-Kóspallag
-Letkés-Márianosztra-Nagybörzsöny-Nagymaros ás Perőcsény.

elnézést kérek

(Szimon Attiláné, 2012.08.13 18:24)

Júl.30-i írásomban tévesen említettem puding nevét. Keverem a ragadványneveket. Ne őt kérdezzék.......! Elnézést kérek.

Tisztelt Önkormányzati Illetékes aki tagadod ugyan de itt lógsz a..........

(Cséfai istván, 2012.08.03 16:48)

Ha lehetséges jó lenne az önkormányzat honlapjára feltenni az eddig még nem olvasható utolsó három testületi ülés jegyzökönyvét. Az utolsó ugyanis a május 10.-i.
Más ha lenne felesleges vagy bedöglött beton kérem,hogy egy fél köbméter erejéig gondoljanak rám remélem,hogy nem hátrány a származásom .

a dakota sámán kezdem azt hinni,hogy tényleg mindenható

(Cséfai István, 2012.08.03 16:40)

Péntek délután állok a cba klimás helységében és családom nö tagjai számára nélkülözhetetlen hülye celeb story magazinjára várok amit a kedves pénztáros hölgy a raktárból hoz tekintettel arra,hogy az eladó téri kinálóból már elfogyott. Ezek szerint maros hölgy társadalmának bejőn. Férfiembert ilyen lapot olvasni még nem nagyon láttam, én is rösteltem a lapot és fizetést követően-mielött még a tetves le elvtársazó ujfent tolvajlással vádolna gyorsan a poló alá dugtam, azért is hogy a szél el ne fujja mopeddel hazafelé. Ahogy igy várok a pénztárnál és bután -ugye egyesek szerint ,hogy is tudnék másképp- bambulok ki a fejemből azt hallom hogy a pénztáros hölgy mondja egy telkes vagy kiránduló-nem marosi Urnak,tiz év alatt látásból mindenkit ismerek-,hogy a macska kaját nem lehet Erzébet utalvánnyal fizetni az Ur mondja,hogy neki lesz a felesége vagyis a társaságában lévó hölgy csititja ,hogy nem a pénztáros hölgy tehet róla hanem a zorbán.

Most már kezdem érteni én kis félig ázsiai ,hogy miért mennek ilyen sz@rul kis hazánkban a dolgok ahol még azt is a miniszterelnöknek kell meghatározni,hogy a whiskas mehet e Erzsébet utalványra vagy sem.
Nem vegyok a dakota fönök fanja de ahol már az átlag polgár ilyen hülyeségeket gondol és nyilvános helyen hangosan ki i mond na az mán a dili ház.

SOS

(Cséfai István, 2012.07.31 18:52)

Tisztelt épités és város vzetőség!
Számos járda ill. más közterület a városban rohad rossz állapotban van.
Ezért ha eddig maguktól nem tudtak volna rájönni felhivom szives figyelmüket ,hogy a fel nem használható közös pénzönkből készült betont ezentul ne a magán udvarok pormentesitésére hanem a közterűletek minöségének javitására forditsák és akkor az mindnyájunk megelégedését szolgálná.

kis lakossághoz méltóan családiasan eljárni

(Gyula, 2012.07.31 13:31)

A hozzászólásokat, véleményeket, vádaskodásokat és egyéb lázításokat tekintve azt gondolom, hogy a jobbik szervezete (képviselői által) egyre lejjebb süllyed értelmileg. Egyértelmű tény, hogy a nagymarosi lakosságon belül, a cigányságon belül is vannak olyan emberek, akik a társadalmi normákat és magatartásmintákat nem képesek betartani, törvényt és szabályt szegnek, neveletlenek és kulturálatlanok. Akár meg is nevezhetnénk ezen embereket, de a törvény keretei miatt egy efféle fórumon nem jogszerű, a személyiségi jogokra és egyébre hivatkozva. Ugyanakkor a tényhez tartozik az is, hogy a fent említett ,,rossz" embereken kívül rendkívül sok (túlnyomó többség) bérből és fizetésből élő, adófizető, a magyarországi általános problémákkal és fizetőképtelenséggel küzdő, tisztességes ember él a cigányságon belül.
Szóval, csak annyit kérek a jobbik helyi és környéki (akár országos) képviselőitől, hogy probléma esetén igyekezzenek a ,,vádlottat" megkeresni, megérdeklődni a tettének okát és körülményeit, majd ezután ítélkezni, bűncselekmény esetén jelezni a megfelelő hatóságoknak. Amennyiben csak a lázítás, az alaptalan vádaskodás vagy általánosítás és szenzáció-hajszolás a cél, vagy esetleg a bűnbak keresése, akkor pedig számoljanak a következményekkel. Tisztában kell lenni azzal, hogy a folyamatos támadás előbb-utóbb olyan következményekkel fog járni, amelyben ,,rossz és jó " cigány is félelemre ad majd okot a lázítóknak, hisz az ő életüket nehezítik ezen hozzászólásokkal.
Úgy érzem, hogy amíg nem születnek értelemmel és konkrét, megalapozott tényekkel gazdag hozzászólások, azaz a lentiekben olvashatóakkal találkozunk, addig nevetségessé válhat a cigányság iskolázottságát, értelmét vagy egyéb kognitív tulajdonságát bírálni.
A kognitivitás és az emberi tulajdonságok egyszerre szükségesek, így a ,,Nagy Magyarország" vagy egyéb történelmi események ismerete nem váltja ki a katolikus vallásban is szereplő szeretetet, elfogadást, emberi ,,odafordulást". (hangsúlyozom: a bűnözők szankciót érdemelnek) A helyi cigányságon belül a szakiskolai végzettség általánosan kimondható, de ennek hiányában is sorolhatnánk személyiségbeli pozitívumokat, amelyek néhány ,,értelmiségitől" is nagyban megkülönbözteti őket.

A hozzászólásom zárásaként kérek mindenkit, hogy igyekezzen a városunk régi jó hangulatát megőrizni, a felesleges indulatkeltést elhagyni, kis lakossághoz méltóan családiasan eljárni.
A továbbiakban nem szeretnék hozzászólni a fórumhoz, de problémamegoldásban szívesen részt veszek (továbbra is).

Re: kis lakossághoz méltóan családiasan eljárni

(Huba, 2012.07.31 14:04)

Kedves Gyula,

Minden szavával egyetértek :) De ahogy én Cséfai úr hozzászólásaiból kiolvasom, nem keres Ő bűnbakot a cigányság körében. Talált Ő már magának régen egyet a Polgi személyében :)

Re: Re: kis lakossághoz méltóan családiasan eljárni

(Cséfai István, 2012.07.31 15:07)

Tisztelt Huba!
Igen igaza van,de mit csináljak és csak egyetlen kérdés a bűn bakommal kapcsolatban ás erre válaszoljon azért Őn szerint ki a felelős ,hogy 2011.januárjában a szálloda tetejéről lelopták -vagy lehet hogy feleslegessé válva valaki rászorulónak adták-a réz boritást ezt a polgi tudomására hozzták de Ő pénzhiányra hivatkozva a tetőt csak az év novemberében javittata ki kátrány papirral. Kőzben minden sz@rrá ázott a legfelső szinten. Ez bünbak kérdés. A beton dolog pedog egyenesen nevetséges nem tudták bedolgozni,mert ott nem szakemberek henem hülyék dolgoznak. Tehát ha sok a beton akkor a pályázati pénzt magán udvar betonozásához kell felhasználni.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48

Következő »