Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagymarosról várjuk a véleményeket, észrevételeket, javaslatokat

2010.12.21

Kedves Nagymarosiak!

 

Ezen az oldalon várjuk a Nagymarosi Önkormányzattal és Nagymarossal kapcsolatos pozitív és negatív észrevételeket.

 

Kérjük írjátok meg mit gondoltok városunkról és annak vezetéséről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: fenyegetés

(Gáspár Róbert, 2012.07.31 14:26)

Nem fenyegettem meg a férjedet csak rákérdeztem ,hogy miért írtok ilyet az emberről ,ha tudni akarjátok a betont nem loptam hanem kaptam ,mert felajánlották.Nem tudták feldolgozni..Amit tanukkal tudok bizonyítani..Ha még egyszer cigányozol a neten fel leszel jelentve.. A fenyegetésre vissza térve tanú van arra ,hogy nem lettél megfenyegetve a szomszédok is halloták..Máskor ne a netre írd hanem mond a szemembe,akkor leszel FER EMBER!!!..

Re: Re: fenyegetés

(Szimon Attiláné, 2012.07.31 15:58)

Bár eddig nem tegeződtünk, de legyen! Ha kell arra is tudsz tanút hozni, hogy éppen a Balatonon nyaraltál. Tudom, csak a családod volt ott. De mondok valamit: a férjemnek sokkal jobban hiszek, mint neked, ezért hiszem el, hogy megfenyegetted.
Mutasd meg, hogy hol cigányoztam a neten? Kíváncsi vagyok! És nyugi!

járások

(Cséfai István, 2012.08.13 19:54)

Megjelent a Magyar Közlöny mai számában vérosunk végleges besorolésa. Az elözetes információkkal ellentétben nem a váci hanem a szobi jéréshoz tartozik kis városunk. Járási székhely SZOB a hozzá tartozó települések:
Bernecebaráti-Ipolydamásd-Ipolytölgyes-Kemence-Kismaros-Kóspallag
-Letkés-Márianosztra-Nagybörzsöny-Nagymaros ás Perőcsény.

elnézést kérek

(Szimon Attiláné, 2012.08.13 18:24)

Júl.30-i írásomban tévesen említettem puding nevét. Keverem a ragadványneveket. Ne őt kérdezzék.......! Elnézést kérek.

Tisztelt Önkormányzati Illetékes aki tagadod ugyan de itt lógsz a..........

(Cséfai istván, 2012.08.03 16:48)

Ha lehetséges jó lenne az önkormányzat honlapjára feltenni az eddig még nem olvasható utolsó három testületi ülés jegyzökönyvét. Az utolsó ugyanis a május 10.-i.
Más ha lenne felesleges vagy bedöglött beton kérem,hogy egy fél köbméter erejéig gondoljanak rám remélem,hogy nem hátrány a származásom .

a dakota sámán kezdem azt hinni,hogy tényleg mindenható

(Cséfai István, 2012.08.03 16:40)

Péntek délután állok a cba klimás helységében és családom nö tagjai számára nélkülözhetetlen hülye celeb story magazinjára várok amit a kedves pénztáros hölgy a raktárból hoz tekintettel arra,hogy az eladó téri kinálóból már elfogyott. Ezek szerint maros hölgy társadalmának bejőn. Férfiembert ilyen lapot olvasni még nem nagyon láttam, én is rösteltem a lapot és fizetést követően-mielött még a tetves le elvtársazó ujfent tolvajlással vádolna gyorsan a poló alá dugtam, azért is hogy a szél el ne fujja mopeddel hazafelé. Ahogy igy várok a pénztárnál és bután -ugye egyesek szerint ,hogy is tudnék másképp- bambulok ki a fejemből azt hallom hogy a pénztáros hölgy mondja egy telkes vagy kiránduló-nem marosi Urnak,tiz év alatt látásból mindenkit ismerek-,hogy a macska kaját nem lehet Erzébet utalvánnyal fizetni az Ur mondja,hogy neki lesz a felesége vagyis a társaságában lévó hölgy csititja ,hogy nem a pénztáros hölgy tehet róla hanem a zorbán.

Most már kezdem érteni én kis félig ázsiai ,hogy miért mennek ilyen sz@rul kis hazánkban a dolgok ahol még azt is a miniszterelnöknek kell meghatározni,hogy a whiskas mehet e Erzsébet utalványra vagy sem.
Nem vegyok a dakota fönök fanja de ahol már az átlag polgár ilyen hülyeségeket gondol és nyilvános helyen hangosan ki i mond na az mán a dili ház.

SOS

(Cséfai István, 2012.07.31 18:52)

Tisztelt épités és város vzetőség!
Számos járda ill. más közterület a városban rohad rossz állapotban van.
Ezért ha eddig maguktól nem tudtak volna rájönni felhivom szives figyelmüket ,hogy a fel nem használható közös pénzönkből készült betont ezentul ne a magán udvarok pormentesitésére hanem a közterűletek minöségének javitására forditsák és akkor az mindnyájunk megelégedését szolgálná.

kis lakossághoz méltóan családiasan eljárni

(Gyula, 2012.07.31 13:31)

A hozzászólásokat, véleményeket, vádaskodásokat és egyéb lázításokat tekintve azt gondolom, hogy a jobbik szervezete (képviselői által) egyre lejjebb süllyed értelmileg. Egyértelmű tény, hogy a nagymarosi lakosságon belül, a cigányságon belül is vannak olyan emberek, akik a társadalmi normákat és magatartásmintákat nem képesek betartani, törvényt és szabályt szegnek, neveletlenek és kulturálatlanok. Akár meg is nevezhetnénk ezen embereket, de a törvény keretei miatt egy efféle fórumon nem jogszerű, a személyiségi jogokra és egyébre hivatkozva. Ugyanakkor a tényhez tartozik az is, hogy a fent említett ,,rossz" embereken kívül rendkívül sok (túlnyomó többség) bérből és fizetésből élő, adófizető, a magyarországi általános problémákkal és fizetőképtelenséggel küzdő, tisztességes ember él a cigányságon belül.
Szóval, csak annyit kérek a jobbik helyi és környéki (akár országos) képviselőitől, hogy probléma esetén igyekezzenek a ,,vádlottat" megkeresni, megérdeklődni a tettének okát és körülményeit, majd ezután ítélkezni, bűncselekmény esetén jelezni a megfelelő hatóságoknak. Amennyiben csak a lázítás, az alaptalan vádaskodás vagy általánosítás és szenzáció-hajszolás a cél, vagy esetleg a bűnbak keresése, akkor pedig számoljanak a következményekkel. Tisztában kell lenni azzal, hogy a folyamatos támadás előbb-utóbb olyan következményekkel fog járni, amelyben ,,rossz és jó " cigány is félelemre ad majd okot a lázítóknak, hisz az ő életüket nehezítik ezen hozzászólásokkal.
Úgy érzem, hogy amíg nem születnek értelemmel és konkrét, megalapozott tényekkel gazdag hozzászólások, azaz a lentiekben olvashatóakkal találkozunk, addig nevetségessé válhat a cigányság iskolázottságát, értelmét vagy egyéb kognitív tulajdonságát bírálni.
A kognitivitás és az emberi tulajdonságok egyszerre szükségesek, így a ,,Nagy Magyarország" vagy egyéb történelmi események ismerete nem váltja ki a katolikus vallásban is szereplő szeretetet, elfogadást, emberi ,,odafordulást". (hangsúlyozom: a bűnözők szankciót érdemelnek) A helyi cigányságon belül a szakiskolai végzettség általánosan kimondható, de ennek hiányában is sorolhatnánk személyiségbeli pozitívumokat, amelyek néhány ,,értelmiségitől" is nagyban megkülönbözteti őket.

A hozzászólásom zárásaként kérek mindenkit, hogy igyekezzen a városunk régi jó hangulatát megőrizni, a felesleges indulatkeltést elhagyni, kis lakossághoz méltóan családiasan eljárni.
A továbbiakban nem szeretnék hozzászólni a fórumhoz, de problémamegoldásban szívesen részt veszek (továbbra is).

Re: kis lakossághoz méltóan családiasan eljárni

(Huba, 2012.07.31 14:04)

Kedves Gyula,

Minden szavával egyetértek :) De ahogy én Cséfai úr hozzászólásaiból kiolvasom, nem keres Ő bűnbakot a cigányság körében. Talált Ő már magának régen egyet a Polgi személyében :)

Re: Re: kis lakossághoz méltóan családiasan eljárni

(Cséfai István, 2012.07.31 15:07)

Tisztelt Huba!
Igen igaza van,de mit csináljak és csak egyetlen kérdés a bűn bakommal kapcsolatban ás erre válaszoljon azért Őn szerint ki a felelős ,hogy 2011.januárjában a szálloda tetejéről lelopták -vagy lehet hogy feleslegessé válva valaki rászorulónak adták-a réz boritást ezt a polgi tudomására hozzták de Ő pénzhiányra hivatkozva a tetőt csak az év novemberében javittata ki kátrány papirral. Kőzben minden sz@rrá ázott a legfelső szinten. Ez bünbak kérdés. A beton dolog pedog egyenesen nevetséges nem tudták bedolgozni,mert ott nem szakemberek henem hülyék dolgoznak. Tehát ha sok a beton akkor a pályázati pénzt magán udvar betonozásához kell felhasználni.

Re: kis lakossághoz méltóan családiasan eljárni

(Cséfai István, 2012.07.31 15:26)

Kedves Gyula!
Nem kellene a JOBBIK-ot gyalázni főleg az általuk kreált oldalon.
Nem a jobbikosok voltak akik kőzpénzből felesleges betont kaptak az udvarukra,nem is ők voltak akik a keresztállitáskor a himnusz alatt szotyolát köpködtek,szintén nem ök irták ki a vasuti hid alá azt.hogy g..i gárda,szintén nem ök irtak ezen oldalon felhivást szájjal történö kielégitésre.
Biztos,hogy nem tökéletes ez az oldal,ás az ide beirók sem velem az élen.de ha ennyire irritálja ez az oldal akkor.......
Igaza van a cigányokkal kapcsolatban vannak dolgos családok például itt a szomszédomban a Király utca 15.-ben ahol a család az önkormányzati bérleményt közösen már január óta minden hétvégén reggel 07.00 töl este hétig tartó munkával ujitja fel. Elöttuk járda tiszta a fü levágva amire az utóbbi tiz évben -mióta itt álek- nem igen volt példa. A gyerekek tiszteletudóan előre köszönnek,és erejükhöz mérten kiveszik részüket a munkából. Látja rasszista,fasiszta ,náci létemre ezt is észreveszem. Erröl kellene tudósitani az ujságnak nem a polgit fányezni és Szimon képviselő Urat felelössé tenni a közbiztonság helyzetéért.

Gyulának

(Inci finci, 2012.07.31 14:16)

Kedves Gyula! Ön egy kissé ferdít. Senki nem beszél vádlottról! Hogy miért nem mentünk oda, megkérdezni, hogy : mondd csak kedvesXY, most miért kellett neked ez a beton? Mesélj a körülményeidről, a szomorú gyermekkorodról... na ezért van itt ez az ország, mert elég sok ilyen fogadatlan prókátor van, utcajogász, akik szép szavakkal odateszik a fülekbe: nyugodtan csináld, neked ez jár! Akik szerint nem, azok lázító, rasszista alakok!
Idézet:
probléma esetén igyekezzenek a ,,vádlottat" megkeresni, megérdeklődni a tettének okát és körülményeit, majd ezután ítélkezni, bűncselekmény esetén jelezni a megfelelő hatóságoknak. Amennyiben csak a lázítás, az alaptalan vádaskodás vagy általánosítás és szenzáció-hajszolás a cél, vagy esetleg a bűnbak keresése, akkor pedig számoljanak a következményekkel. Tisztában kell lenni azzal, hogy a folyamatos támadás előbb-utóbb olyan következményekkel fog járni, amelyben ,,rossz és jó " cigány is félelemre ad majd okot a lázítóknak, hisz az ő életüket nehezítik ezen hozzászólásokkal. "

Eddig az idézet. A "jó cigány" nem ad félelemre okot, mert ő eddig sem kért az okos betonból, vagy a többi szajréból. A jó cigány szégyenli magát a " rossz cigány " miatt. Ilyen hülyeség: jó, rossz!

Ne lopjon senki, és nem lesz több probléma! Részemről a téma lezárva! Erősen eldurvult már ez a téma! Csak megoldás nem született.

miért hagyjuk, hogy így legyen?

(szemüveges, 2012.07.27 08:30)

A Fehér hegyen nagy munkák folynak, nagy lopásokkal! A fél utca szeme láttára hordta be a lopott betont G.R. az udvarába. A kis sárga markoló odament a teherautóhoz, rábillentette a betont, a tulaj meg már vitte is be az udvarba. Még a kerítést is kiakasztották, hogy könnyebb legyen a manőver. Az udvar szépen lebetonozva...mi meg az adónkból szépen fizetünk... és a hegy tetején vajon milyen dolgok mennek??????

Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai Istvén, 2012.07.27 09:04)

Ez is beletartozik a romák felzárkóztatási programjába. Az épitkezés elnevezése ha jól tudom a Fehér-hegy viz elvezetése. A roma udvara szép tiszta sár és pormentes lesz ,Őn pedig gebedjen meg mert nincs pénz megcsináltatni,lopni meg nem akar akkor igy jár tőbb lesz a sara mert ami eddig a roma udvarán eliminálodott az most mind az Őnén fog megállni.
Kár hogy a polgi a balcsin ázik ,mert biztos intézkedne. Szokott ilyet tenni ha rendellenességet észlel.

Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(????, 2012.07.28 16:38)

Ő ezt lopta. És TE???? Mert te se vagy makulátlan,csak így terelsz.

Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.28 19:51)

Nekem VELED ELLENTÉTBEN OTT A NEVEM -hamár tegeződűnk-ámbá-
tor tudomásommal nem őriztűnk egyűtt ártányt.
Ha tudsz valamit elő a farbával. Ha TE nem vagy TOLVAJ akkor bátran ird ki a neved,ha pedig nem teszed akkor már az ovisok is tudják az kiabál
akinek a háza szóval aki tolvaj.

Re: Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(?, 2012.07.29 16:27)

Loptál eleget ELVTÁRS...

Re: Re: Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.29 20:05)

A neved nem mered kiirni TETÜ,mert ha ezt névvel tennéd és rám vonatkozóan immár névvel tennéd én nem csak ijesztgetnélek a jogi lépésekkel mint a polgid hanem lépnék is.
LEGYEN VÉR A PUCÁDBAN komcsi hernyó!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Szimon Attiláné, 2012.07.29 22:19)

Ki lopott eleget? Cséfai úrnak egy öreg autója van, egy öreg háza, ez a vagyona. Mi a túrót lopott volna? Elvtárs? Te is az voltál, ha elég idős vagy. 20 évvel ezelőtt a wc-s néni is elvtársnő volt! Egyszerűen ez volt a titulus.Életvédelmis nyomozó volt, a rohadt gyilkosok után nyomozott, és vonta ki őket a forgalomból, hogy nehogy az ilyen kis gyáváknak bajuk essen ( akik nem merik kiírni a nevüket). Csókolom!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.29 23:13)

Kedves Ági!
Köszönöm szépen védő szavaid,de kérlek ne izgasd fel magad az férgek miatt.
Ezek voltak a nyilasok majd a lenin fiuk most pedig a liberálisok.Nagyapám szavai igaznak bizonyulnak ez esetben is a sz@r mindig a viz tetején uszik!
Mégegyszer köszönöm.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47

Következő »