Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagymarosról várjuk a véleményeket, észrevételeket, javaslatokat

2010.12.21

Kedves Nagymarosiak!

 

Ezen az oldalon várjuk a Nagymarosi Önkormányzattal és Nagymarossal kapcsolatos pozitív és negatív észrevételeket.

 

Kérjük írjátok meg mit gondoltok városunkról és annak vezetéséről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(szemüveges, 2012.07.28 20:26)

Ez döbbenetes! Valaki nem tudja elképzelni, hogy van, aki nem lop??? Igen, van, hidd el! MI NEM LOPUNK!

Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(ej - ej, 2012.07.28 19:52)

Kedves Cséfai Úr! Amennyit maga a polgármesterrel foglalkozik, azalapján azt gondolom, vagy marhára irígy rá, vagy szerelmes belé.... az óviban szokták a fiúk azokat bántani, akik annyira tetszenek nekik... És ha nyaral. ÉS? Ő is ember, neki is van szabadsága. De pont erre van az alpolgármester: helyettesíteni! Nézzen mélyen magába: tulajdonképpen mi a baja? Nem mosolygott magára? Nem ment borozgatni a házába?

Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.28 20:56)

Kedves ej-ej!
Ha megtekinti a honlap elejét ott olvashatja,hogy véleményt lehet irni tőbbek kőzőtt a város vezetéséről.
Hogy mi a problémám a polgival,elsősorban az,hogy hazudik,mint tudjuk fűggetlenként nyert amit azzal is bizonyitott,hogy eddig kampány segitséget Kárpáti Zsuzsanna szoci képv.jelöltnek nyujtott a 2010-es választások során nyujtott leértékelt banén közös osztogatásásval. A legutóbbi választás után a még zöld -kezdö- képvise-
löket megvezetve az alakuló űlésen felemeltette a fizetését.
Eddig könyörögni a testűlet ülésein csk a motorcsónakosok űgyeiért
hallottam,ahol tag ás sportol keményen. Tán igen etikusan azért is ennyire ocsó a több mint 2000 nágyzet méteres terület bérleti dija.
Hát hirtelen csak ennyi.
Mielőtt észrevételezné ,hogy az irásban nem minden ékezetes betü alkalmazása felel meg a helyesirás szabályainak tájékoztatom,hogy a ju esz ébe szkadt rokonom levetett amerikai billentyüzettel felszerelt gépét használom ahol nincs ékezetesként feltüntetett billntyü igy még nem mindig találom meg ez igazit. Ezért elnézését kérem.
Visszatérve,hogy miért épp az emlitett személlyel foglalkozom hát azért is mert ha én vagy mondjuk Ön mond vagy tesz hülyességeket az nem okoz olyan károkat mint ha ezt a város első embere teszi.

Re: Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.28 21:11)

Amit még elfelejtettem semmi gondom a homokosokkal liberálisan melegekkel amig azt maguk között intézik. Magam 39 éve élek a feleségemmel hol boldog hol kevésbé boldog házasságban,két felnött lányom és két unokám van. Nem vettem észre buzeráns hajlamaim lennének sasszem nagyfönök. A patrióta marosiak pedig jobban tennék ha nem süppednének bele a közönybe és nem ülnének el mint az iszap hanem oda figyelnének mielött a szálloda épűletét végleg ledozerolnák és valami csokos potom áron a területet ott bekeritett örzött lakóparkot épitene.

Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.27 09:36)

Majd kiváncsi leszek ez is szerepelni fog az októberi kozmeghallgatáson a másfél órás őmlengésben,hogy kőzpénzen pormentesitettűk a roma család udvarát. NA BRÁVÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(szemüveges, 2012.07.27 14:12)

Közpénzen pormentesítés... ez nagyon jó!!!!!!!!!!! :) Csak igaziból sírni tudnék a dolgon. Lerakták a követ, majd felszedték, teljes a káosz a Fehér hegyen! Egyetlen fix pont van: ELADÓ A BETON!

Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.27 14:51)

Nem számit jut is marad is pályáztunk,nyertűnk,csáky szalmája akarom mondani betonja

Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(:), 2012.07.28 19:00)

Feljelentésnek lett valami hatása?

Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(kapitalizmus , 2012.07.28 20:28)

68 millióból nem telik a teljes utca megcsinálására persze mert akkor nem jutna pénz egyes emberek zsebébe . lerakjuk a köveket majd nagy mérnökök, tervezők , vezetők stb. nagy szaktudású emberek felszedik a köveket a munkásokkal , lerövidítik az utat 2 autó gyalogosok nem fognak elférni egymás mellett, meg mi az hogy forgalomkorlátozás nagy autók részére akkor fát sem lehet felhozni ha valaki építkezik + szemetes autó sem jöhet fel nem 6 éves garancia az útra ? komoly jövőre már szét fog jönni a 3 cm aszfalt .
"más udvara pormentesítése " nem tudom hallották már azt a mondást PÉNZ BESZÉL KUTYA UGAT pénzel mindent el lehet érni vagy nem ?
egyes vezetőket is meg lehet vesztegetni ,nem kell ahhoz cigánynak lennie nem cigány éppúgy le betonoztatja az utat maga előtt ebben biztos lehet ! 2012 ez a menő korrupció, kapitalizmus, nem csinálunk semmit , lopunk, csalunk , hazudunk meg ami belefér .

Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(szemüveges, 2012.07.29 14:01)

Ez nagyon elkeserítő! Nincs olyan területe az életnek, ahol ne lenne korrupció? Ne lenne lopás? Nem jó így élni! Ez valami élet-pótlék...

Nem tiltotta be a bíróság a Szebb Jövőért egyesületet

(Bobek, 2012.07.26 09:23)

Nem találta megalapozottnak a Békés Megyei Főügyészség keresetlevelét a Gyulai Törvényszék, mely szerdán megállapította, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok szerint a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület (SZJPE) nem folytat jogsértő tevékenységet.

Re: Nem tiltotta be a bíróság a Szebb Jövőért egyesületet

(Cséfai Istvén, 2012.07.26 09:35)

Ez egy dolog,de csak jelenjenek meg bárhol és csak álljanak mozdulatlanul két perc nem telik el máris létszámuk háromszorosa jelenik meg droidban.

Változást!!!

(Türelmetlen, 2012.07.23 17:51)

A hazai hírekben kitakarták a Bándy-gyilkosság tettesének arcát, nevét pedig lerövidítették, hogy ne legyen felismerhető, míg a napokban történt denveri mozis mészárlás elkövetőjének arcképe, neve és címe is nyilvános - Hívja fel a figylelmet a két eset közti párhuzamra a Galaktika magazin. Míg az USA-ban az áldozatot és családját védik, az elkövetőt pedig nyilvánosan is leleplezik, addig nálunk a tettest takargatják - írja a szerző.

Re: Változást!!!

(Cséfai István, 2012.07.23 19:00)

A jueszében az áldozatoknak vannak jogai hazánkban a gyilkosoknak és tolvajoknak. Kis városunkban polgi hazudhat és a motoros csónakosok sz@rhatnak az önkormányzat határozatára.
A roma elkovetők megnevezésétől a rasszizmus erősődése miatt tartózkodnak.

Re: Re: Változást!!!

(Türelmetlen, 2012.07.23 20:35)

A roma elkövetők meg sz@rnak az egészbe. Megcsinálnak mindent, mert a rendőrök is visszafordulnak, ha megtudják, hogy színes bőrűek az elkövetők.

Piciny városunk sok tekintetben le van maradva egyéb településektől. Nem értem miért ilyen arrogáns itt a többség...

Összefogással, minimum toleranciával előrébb lennénk.

Re: Változást!!!

(marosi II., 2012.07.23 21:24)

Igen, nagyon kéne egy igazi, erőteljes változás! Például csendőrség! Két csendőr rendet tartana a faluban. Az tuti!
Amikor fuldoklik az ember a kábelégetés szagában, és a rendőrök nem érzik...vagy évek óta papír nélkül autózik egy család apraja-nagyja, hát mi ez? Pozitív diszkrimináció! Ja, mert hogy cigánycsaládról van szó.

Re: Változást!!!

(Bozontos Ussubu, 2012.07.24 17:43)

Bándy- gyilkossággal kapcsolatban az anya üzenete:
arra kérem a civil és a politikai szervezeteket, hogy se a lányunk nevét, se a személyes tragédiáját ne használják fel uszítás, gyűlölködés vagy a halálbüntetés visszaállításának ürügyéül.
Köszönöm."
ekkora főlángolást a média terén én még nem láttam teljesen tömeghisztériává fajult a helyzet ,természetes hogy valamivel az ilyen és ehhez hasonló eseteket nagyon meg kel szankcionálni, mert senki sem szeretné , hogy a lányát megerőszakolják vagy bármely más nőt függetlenül etnikai hovatartozás. nincs az a rendőrség aki ezt és hozzá hasonló eseteket, vagy éppen egy településen belül megoldható változásokat idézne elő egy módon lehetne vagy politikai megnyilvánulás vagy önkormányzati megbízott aki csak e esetekkel foglalkozik a településen belül aki tudja ki merre hová hol dolgozik ,de sajnos a helyzet egyre rosszba lesz az emberekben a gyűlölet a rasszizmus lesz úrrá ez a roma emberek életvitelével van a probléma ,de a média még nagyobb gyűlöletet szít.
halálbüntetés az európai bizottság és egyéb szerveztetek nem fogadják el nem lesz ne álmodjunk róla viszont a börtönök tele vannak azt állam eltartja őket tanulhatnak , dolgozhatnak stb.annyi hogy felügyelnek rájuk semmi gondjuk nincs teljes felszerelt cellák inkább mára már szobák ez is ok hogy több a visszaeső és nem félnek a börtöntől !!!!

Re: Re: Változást!!!

(Én, 2012.07.24 20:50)

Igen ez az eset egy a sokközül sajnos,de szó-szó a statisztika szerint az ilyen tragédiák elkövetői NEM roma származásúak.

Cigányterror - A háború már elkezdődött

(Bozontos Ussubu, 2012.07.17 20:00)

RADIKÁLIS változtatás a cigányság helyzetén,és most nem népirtásra meg ilyen demagóg baromságokra értem.Először is a vezetőink fejében kellene rendet tenni,hogy ne csak szavazó gépet lásson a roma emberben.Próbáljon meg segíteni nekik,nekünk is jobb lesz...25 éve nagy százalékuk munkás ember volt,erre mi van most?!Felnőtt 1-2 generáció aki azt látja,kapja apám a segélyt,anyám a családit...minden oké,mehetünk a kocsmába iskola helyett...
Nagyon hosszan lehetne ezt részletezni,de amíg nem indul meg a változás addig csak haladunk egy nagyon durva polgárháborús helyzethez. a magyar emberekben nagyfokú a cigány gyűlölet ami érthető, a megoldás ott van minden önkormányzatnál ill. a parlamentben .
Ne egy gyilkos népet lássunk bennük , vannak normális intelligens emberek is köztük kevesen , de vannak akik iszonyatosan szenvednek miattuk.

Re: Cigányterror - A háború már elkezdődött

(Én, 2012.07.17 20:42)

Hát igen ha BÁRMILYEN népcsoportot rászoktatnak a munkanélküli pénzforrásra ez a következménye. KI a HIBÁS???


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47

Következő »