Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagymarosról várjuk a véleményeket, észrevételeket, javaslatokat

2010.12.21

Kedves Nagymarosiak!

 

Ezen az oldalon várjuk a Nagymarosi Önkormányzattal és Nagymarossal kapcsolatos pozitív és negatív észrevételeket.

 

Kérjük írjátok meg mit gondoltok városunkról és annak vezetéséről.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: kis lakossághoz méltóan családiasan eljárni

(Cséfai István, 2012.07.31 15:26)

Kedves Gyula!
Nem kellene a JOBBIK-ot gyalázni főleg az általuk kreált oldalon.
Nem a jobbikosok voltak akik kőzpénzből felesleges betont kaptak az udvarukra,nem is ők voltak akik a keresztállitáskor a himnusz alatt szotyolát köpködtek,szintén nem ök irták ki a vasuti hid alá azt.hogy g..i gárda,szintén nem ök irtak ezen oldalon felhivást szájjal történö kielégitésre.
Biztos,hogy nem tökéletes ez az oldal,ás az ide beirók sem velem az élen.de ha ennyire irritálja ez az oldal akkor.......
Igaza van a cigányokkal kapcsolatban vannak dolgos családok például itt a szomszédomban a Király utca 15.-ben ahol a család az önkormányzati bérleményt közösen már január óta minden hétvégén reggel 07.00 töl este hétig tartó munkával ujitja fel. Elöttuk járda tiszta a fü levágva amire az utóbbi tiz évben -mióta itt álek- nem igen volt példa. A gyerekek tiszteletudóan előre köszönnek,és erejükhöz mérten kiveszik részüket a munkából. Látja rasszista,fasiszta ,náci létemre ezt is észreveszem. Erröl kellene tudósitani az ujságnak nem a polgit fányezni és Szimon képviselő Urat felelössé tenni a közbiztonság helyzetéért.

Gyulának

(Inci finci, 2012.07.31 14:16)

Kedves Gyula! Ön egy kissé ferdít. Senki nem beszél vádlottról! Hogy miért nem mentünk oda, megkérdezni, hogy : mondd csak kedvesXY, most miért kellett neked ez a beton? Mesélj a körülményeidről, a szomorú gyermekkorodról... na ezért van itt ez az ország, mert elég sok ilyen fogadatlan prókátor van, utcajogász, akik szép szavakkal odateszik a fülekbe: nyugodtan csináld, neked ez jár! Akik szerint nem, azok lázító, rasszista alakok!
Idézet:
probléma esetén igyekezzenek a ,,vádlottat" megkeresni, megérdeklődni a tettének okát és körülményeit, majd ezután ítélkezni, bűncselekmény esetén jelezni a megfelelő hatóságoknak. Amennyiben csak a lázítás, az alaptalan vádaskodás vagy általánosítás és szenzáció-hajszolás a cél, vagy esetleg a bűnbak keresése, akkor pedig számoljanak a következményekkel. Tisztában kell lenni azzal, hogy a folyamatos támadás előbb-utóbb olyan következményekkel fog járni, amelyben ,,rossz és jó " cigány is félelemre ad majd okot a lázítóknak, hisz az ő életüket nehezítik ezen hozzászólásokkal. "

Eddig az idézet. A "jó cigány" nem ad félelemre okot, mert ő eddig sem kért az okos betonból, vagy a többi szajréból. A jó cigány szégyenli magát a " rossz cigány " miatt. Ilyen hülyeség: jó, rossz!

Ne lopjon senki, és nem lesz több probléma! Részemről a téma lezárva! Erősen eldurvult már ez a téma! Csak megoldás nem született.

miért hagyjuk, hogy így legyen?

(szemüveges, 2012.07.27 08:30)

A Fehér hegyen nagy munkák folynak, nagy lopásokkal! A fél utca szeme láttára hordta be a lopott betont G.R. az udvarába. A kis sárga markoló odament a teherautóhoz, rábillentette a betont, a tulaj meg már vitte is be az udvarba. Még a kerítést is kiakasztották, hogy könnyebb legyen a manőver. Az udvar szépen lebetonozva...mi meg az adónkból szépen fizetünk... és a hegy tetején vajon milyen dolgok mennek??????

Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai Istvén, 2012.07.27 09:04)

Ez is beletartozik a romák felzárkóztatási programjába. Az épitkezés elnevezése ha jól tudom a Fehér-hegy viz elvezetése. A roma udvara szép tiszta sár és pormentes lesz ,Őn pedig gebedjen meg mert nincs pénz megcsináltatni,lopni meg nem akar akkor igy jár tőbb lesz a sara mert ami eddig a roma udvarán eliminálodott az most mind az Őnén fog megállni.
Kár hogy a polgi a balcsin ázik ,mert biztos intézkedne. Szokott ilyet tenni ha rendellenességet észlel.

Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(????, 2012.07.28 16:38)

Ő ezt lopta. És TE???? Mert te se vagy makulátlan,csak így terelsz.

Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.28 19:51)

Nekem VELED ELLENTÉTBEN OTT A NEVEM -hamár tegeződűnk-ámbá-
tor tudomásommal nem őriztűnk egyűtt ártányt.
Ha tudsz valamit elő a farbával. Ha TE nem vagy TOLVAJ akkor bátran ird ki a neved,ha pedig nem teszed akkor már az ovisok is tudják az kiabál
akinek a háza szóval aki tolvaj.

Re: Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(?, 2012.07.29 16:27)

Loptál eleget ELVTÁRS...

Re: Re: Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.29 20:05)

A neved nem mered kiirni TETÜ,mert ha ezt névvel tennéd és rám vonatkozóan immár névvel tennéd én nem csak ijesztgetnélek a jogi lépésekkel mint a polgid hanem lépnék is.
LEGYEN VÉR A PUCÁDBAN komcsi hernyó!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Szimon Attiláné, 2012.07.29 22:19)

Ki lopott eleget? Cséfai úrnak egy öreg autója van, egy öreg háza, ez a vagyona. Mi a túrót lopott volna? Elvtárs? Te is az voltál, ha elég idős vagy. 20 évvel ezelőtt a wc-s néni is elvtársnő volt! Egyszerűen ez volt a titulus.Életvédelmis nyomozó volt, a rohadt gyilkosok után nyomozott, és vonta ki őket a forgalomból, hogy nehogy az ilyen kis gyáváknak bajuk essen ( akik nem merik kiírni a nevüket). Csókolom!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.29 23:13)

Kedves Ági!
Köszönöm szépen védő szavaid,de kérlek ne izgasd fel magad az férgek miatt.
Ezek voltak a nyilasok majd a lenin fiuk most pedig a liberálisok.Nagyapám szavai igaznak bizonyulnak ez esetben is a sz@r mindig a viz tetején uszik!
Mégegyszer köszönöm.

Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(szemüveges, 2012.07.28 20:26)

Ez döbbenetes! Valaki nem tudja elképzelni, hogy van, aki nem lop??? Igen, van, hidd el! MI NEM LOPUNK!

Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(ej - ej, 2012.07.28 19:52)

Kedves Cséfai Úr! Amennyit maga a polgármesterrel foglalkozik, azalapján azt gondolom, vagy marhára irígy rá, vagy szerelmes belé.... az óviban szokták a fiúk azokat bántani, akik annyira tetszenek nekik... És ha nyaral. ÉS? Ő is ember, neki is van szabadsága. De pont erre van az alpolgármester: helyettesíteni! Nézzen mélyen magába: tulajdonképpen mi a baja? Nem mosolygott magára? Nem ment borozgatni a házába?

Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.28 20:56)

Kedves ej-ej!
Ha megtekinti a honlap elejét ott olvashatja,hogy véleményt lehet irni tőbbek kőzőtt a város vezetéséről.
Hogy mi a problémám a polgival,elsősorban az,hogy hazudik,mint tudjuk fűggetlenként nyert amit azzal is bizonyitott,hogy eddig kampány segitséget Kárpáti Zsuzsanna szoci képv.jelöltnek nyujtott a 2010-es választások során nyujtott leértékelt banén közös osztogatásásval. A legutóbbi választás után a még zöld -kezdö- képvise-
löket megvezetve az alakuló űlésen felemeltette a fizetését.
Eddig könyörögni a testűlet ülésein csk a motorcsónakosok űgyeiért
hallottam,ahol tag ás sportol keményen. Tán igen etikusan azért is ennyire ocsó a több mint 2000 nágyzet méteres terület bérleti dija.
Hát hirtelen csak ennyi.
Mielőtt észrevételezné ,hogy az irásban nem minden ékezetes betü alkalmazása felel meg a helyesirás szabályainak tájékoztatom,hogy a ju esz ébe szkadt rokonom levetett amerikai billentyüzettel felszerelt gépét használom ahol nincs ékezetesként feltüntetett billntyü igy még nem mindig találom meg ez igazit. Ezért elnézését kérem.
Visszatérve,hogy miért épp az emlitett személlyel foglalkozom hát azért is mert ha én vagy mondjuk Ön mond vagy tesz hülyességeket az nem okoz olyan károkat mint ha ezt a város első embere teszi.

Re: Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.28 21:11)

Amit még elfelejtettem semmi gondom a homokosokkal liberálisan melegekkel amig azt maguk között intézik. Magam 39 éve élek a feleségemmel hol boldog hol kevésbé boldog házasságban,két felnött lányom és két unokám van. Nem vettem észre buzeráns hajlamaim lennének sasszem nagyfönök. A patrióta marosiak pedig jobban tennék ha nem süppednének bele a közönybe és nem ülnének el mint az iszap hanem oda figyelnének mielött a szálloda épűletét végleg ledozerolnák és valami csokos potom áron a területet ott bekeritett örzött lakóparkot épitene.

Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.27 09:36)

Majd kiváncsi leszek ez is szerepelni fog az októberi kozmeghallgatáson a másfél órás őmlengésben,hogy kőzpénzen pormentesitettűk a roma család udvarát. NA BRÁVÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(szemüveges, 2012.07.27 14:12)

Közpénzen pormentesítés... ez nagyon jó!!!!!!!!!!! :) Csak igaziból sírni tudnék a dolgon. Lerakták a követ, majd felszedték, teljes a káosz a Fehér hegyen! Egyetlen fix pont van: ELADÓ A BETON!

Re: Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(Cséfai István, 2012.07.27 14:51)

Nem számit jut is marad is pályáztunk,nyertűnk,csáky szalmája akarom mondani betonja

Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(:), 2012.07.28 19:00)

Feljelentésnek lett valami hatása?

Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(kapitalizmus , 2012.07.28 20:28)

68 millióból nem telik a teljes utca megcsinálására persze mert akkor nem jutna pénz egyes emberek zsebébe . lerakjuk a köveket majd nagy mérnökök, tervezők , vezetők stb. nagy szaktudású emberek felszedik a köveket a munkásokkal , lerövidítik az utat 2 autó gyalogosok nem fognak elférni egymás mellett, meg mi az hogy forgalomkorlátozás nagy autók részére akkor fát sem lehet felhozni ha valaki építkezik + szemetes autó sem jöhet fel nem 6 éves garancia az útra ? komoly jövőre már szét fog jönni a 3 cm aszfalt .
"más udvara pormentesítése " nem tudom hallották már azt a mondást PÉNZ BESZÉL KUTYA UGAT pénzel mindent el lehet érni vagy nem ?
egyes vezetőket is meg lehet vesztegetni ,nem kell ahhoz cigánynak lennie nem cigány éppúgy le betonoztatja az utat maga előtt ebben biztos lehet ! 2012 ez a menő korrupció, kapitalizmus, nem csinálunk semmit , lopunk, csalunk , hazudunk meg ami belefér .

Re: Re: miért hagyjuk, hogy így legyen?

(szemüveges, 2012.07.29 14:01)

Ez nagyon elkeserítő! Nincs olyan területe az életnek, ahol ne lenne korrupció? Ne lenne lopás? Nem jó így élni! Ez valami élet-pótlék...


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48

Következő »