Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Morvai Krisztina Nagymaroson

2011.11.20

 morvai-krisztina-072.jpgMorvai Krisztina készülő könyvéhez gyűjt anyagot, így járja végig Magyarországot. Nagymarosra a Jobbik és a Kerekegylet meghívására érkezett. A helyi piac, helyi termékek és a helyi problémák érdekelték a képviselő asszonyt. 

A Kerekegylet részéről Zoller Csaba képviselő, Zeller Zoltán és Veres László tájékoztatta Morvai Krisztinát a helyi piacról, tervekről, távlatokról.

A Jobbik a problémákra, visszásságokra hívta fel a képviselőasszony figyelmét: lopásokra, zaklatásokra, helyi cigánybűnözésre konkrét példákat vonultattunk fel a károsultak, zaklatottak beszámolói alapján. Bemutattuk a szálloda és környékének lehetetlen állapotát. 

A látogatás képei Galériánkban találhatók.

 

A mappában található képek előnézete Morvai Krisztina Nagymaroson

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Morvai Krisztina

(Szimon Attiláné, 2011.11.20 19:31)

Nagyon hasznos, ugyanakkor üdítő nap volt nov.19-e.Vendégünk volt Dr.Morvai Kirsztina EU parlamenti képviselő asszony. Krisztina közvetlen, kedves, figyelmes , mindenkit meghallgatott, mindenkire odafigyelt. A piacon minden árussal beszélgetett, vásárolt, megkérdezte az embereket, hogy mi az, amiben segíteni tudna. Bementünk a Manyi boltba is, ott is beszélgetett, vásárolt. Mindenki mosolyogva köszönt el tőle, kézfogás, ölelés után. Ilyen is tud lenni egy politikus? Nem várja járó motorral a luxusautó sofőrje, míg vége a műsornak...A Kereksarokban házi kenyér, házi kolbász, sajt, finom tea várta a kifagyott piacozókat egy jó beszélgetésre.Észre sem vettük, és elszállt a délután! A szállodára és a környékére már csak egy gyors pillantás jutott, a Képviselő Asszony megdöbbenve vette tudomásul, hogy a Duna-kanyar legszebb helyén egy lepusztult, veszni hagyott szálloda, és a sok elhagyott ház árválkodik. Döbbenetes látvány volt! Folyt.köv... :)

Re: Morvai Krisztina

(Gyuri Hadnagy, 2015.09.01 07:31)

szia MÉG NEM ISMERsz de kösz amit mondál édes vagy

Re: Morvai Krisztina

(Gyuri Hadnagy, 2015.09.01 08:01)

Krisztina aszt mondod még nem ismersz ugye de aszt irtad hogy üdvözölsz édes vagy

Re: Morvai Krisztina

(Gyuri Hadnagy, 2015.09.01 08:31)

Krisztina Nem ismer majd fogsz egy profi akit senkise látot

Re: Morvai Krisztina

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.11.21 08:24)

Kedves Ági!
A szálloda végre "szépül" majdnem két év után a tetőtéri ablakok végre lefedésre kerülnek kátránypapírral. Csak azt nem értem ,hogy erre a megoldásra miért nem előbb került sor.
Azért az ott bekövetkezett károkért valakinek kellene vállalni a felelősséget
mert a jelen állapot bekövetkezéséért valaki felelős.( Ezt is nyugodtan hozzá lehet pakolni az ellenem történő "jogi lépések fontolgatásához".
Persze azért az illetékesektől nem várok választ ahogy egyetlen kényes kérdésre sem válaszol az "illetékesektől" senki.
De azért felteszem őket. PL.:A motórcsónak ese az elmúlt időszakban mennyi iparűzési adót fizetett a városnak,az olcsó bérleti díj mellett?

skid@gmail.hu

(Gyuri Hadnagx, 2015.09.01 07:30)

jónapot Dr. Morvai Krisztinát jobbik képviselő jét keresem ismerkedés randival

Morvai Krisztina

(Szimon Attiláné, 2011.11.20 19:40)

Az előbbi bejegyzésben elfelejtettem megemlíteni, hogy a város vezetői közül Zoller, Burgermeister és Szimon képviselőn kívül senki nem volt ott!
Pedig meghívtuk a Polgármester urat is, a cigány kisebbségi önk. vezetőjét is.
A hivatalból, az iskolából sem jött senki! Pedig nem mindennapi dolog egy eu-s képviselőt fogadni, beszélgetni vele!
Elszomorít, hogy ilyen lehetőséget kihagy a város, ugyanúgy, mint a nyári két vendég polgármester előadását, melyben tálcán kínálták sok problémára a megoldást.

Re: Morvai Krisztina

(Cséfai István Király u.17.(Poirot), 2011.11.21 08:13)

Kedves Ági!
Egy függetlennek egy jobboldali képviselő smafu-így mutatja ki ,hogy mennyire független- főleg ilyenkor amikor kampány sincs.
Majd kampánykor egy maszopossal arccal a jövő ifjúság felé egy láda banánnal majd akkor,csak maradjon elég balos szabadlábon.